For transparens laver jeg hver måned et indlæg om Feddit.dks finanser og andet af relevans.

I oktober måned modtog Feddit.dk 503 kroner i donationer, fra @gloriousspearfish@feddit.dk, @countstex@feddit.dk og et par anonyme donorer. Tak for det 🙂.

De 503 kroner overstiger de månedlige udgifter på 413 kroner. Derved er kassebeholdningen steget til 3764 kroner hvilket giver en “runway” på lige under 9 måneder.

Man kan donere til Feddit.dk gennem Liberapay (https://da.liberapay.com/Feddit.dk/). Man er også meget velkommen til at støtte Feddit.dk ved at være en aktiv bruger og/eller fortælle andre om siden.

Især tak til følgende brugere som har lagt mindst 10 indlæg op siden sidst jeg talte:

 1. @EvilCartyen@feddit.dk : 36 indlæg.
 2. @Underbroen@feddit.dk: 28 indlæg.
 3. @Andreas@feddit.dk: 19 indlæg.
 4. @dolle@feddit.dk: 14 indlæg.
 5. @ArcticDagger@feddit.dk: 13 indlæg.
 6. @letraset@feddit.dk: 12 indlæg.
 7. @vandlaas@feddit.dk: 11 indlæg.
 8. Delt mellem:

Også tak til @Grippler@feddit.dk og @Klorofyl@feddit.dk som ikke har lagt lige så mange indlæg op, men som dog ligger nummer 4 og 6 på kommentarer med henholdsvis 127 og 117 kommentarer 🙂.

Husk at alle brugere nu kan oprette fællesskaber. Fx har @Max@feddit.dk oprettet !litteratur@feddit.dk til alt om litteratur og bøger - tak også for det. Husk at Feddit.dk er hvad i gør det til. Tak fordi i er her 😀

Som altid kan man stille spørgsmål ved at skrive i kommentarne eller i privatbesked.

   • EvilCartyen
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    9 months ago

    Det er nok også lidt af en tilsnigelse :P Jeg har simpelthen bare flyttet mit aktivitetsniveau fra Reddit og herover.

    Dvs. de sidste mange år på reddit var det noget lavere, da jeg synes de fleste communities blev ret trælse - lavt engagement og masser af downvotes hvis man sagde noget folk var uenige i, men ingen der gad diskutere noget.

    • KlorofylM
     link
     fedilink
     arrow-up
     3
     ·
     9 months ago

     og masser af downvotes hvis man sagde noget folk var uenige i.

     Synes dette her er fylder rigtig meget på reddit. Man kan lave et langt og gennemarbejdet indlæg med referencer til videnskabelige undersøgelser, og så sidder folk og neddutter uden at kommentere på hvorfor, formentlig bare fordi de har en anden holdning.