• 214 Posts
  • 1.4K Comments
Joined 1 year ago
cake
Cake day: June 6th, 2023

help-circle





  • Jeg er helt enig i, at vigtig information fra myndighederne ikke kun skal komme fra lukkede sociale platforme. Men derfor er det stadig vigtigt at informationen kommer på disse platforme, så længe danskerne er aktive på dem. De skal selvfølgelig også komme på myndighedernes hjemmeside, mail, eboks, statsdrevne (federerede) medier og lignende.

    Men så længe der er (en hvis mængde) danskere der interagerer med danskere på Twitter, så synes jeg myndighederne bør fortsætte med at informere der. De skal dog bare naturligvis ikke betale for det, og heller ikke eksklusivt informere der.


  • Vores statsminister skal ikke underholde på instagram, og skrive lange indlæg på facebook. Vores rigspoliti skal ikke skrive om vigtige hændelser på x.

    Det er desværre bare en utrolig dårlig mediestrategi ikke at være til stede på de platforme, som borgerne bruger. Du kan ikke forvente at Fru Jensen holder øje med hvad Rigspolitiet skriver på sin hjemmeside. Særligt når det kommer til vigtig information til borgerne, så er der bare ikke anden udvej end at bruge de platforme der nu er.

    Myndighederne bør dog helt bestemt ikke betale for det, og bør vare langt mere proaktive med at være til stede på alle platforme, som bruges som sociale medier. Så undgår vi at folk bliver “locked in” på en håndfuld medier, fordi myndighederne kun kommunikerer på dem.













  • Jeg er kommet ind i en kinesisk mad fase, og har lavet Chow Mein (stegte nudler) de sidste par dage. Jeg må nok sande, at selvom man godt kan lave kinesiske retter på en normal pande, så bliver det bare bedre med en wok. Så sådan en har jeg købt nu, så jeg regner med at der står mapo tofu, Kong Pao chicken, stegte ris og andre gode retter på menuen herhjemme snart. Det fede ved det kinesiske køkken er at det kan varieres utrolig meget, og er en glimrende undskyldning til at få brugt sine gamle grøntsager.

    Og som en der er glad for at lave mad, så er det altså også bare fedt at kaste sig ud i en helt anden madkultur end man er vant til.