Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Jeg har også haft success med en støbejernspande i min gamle ovn, men jeg synes det er svært at samle pizzaen og så overføre den til panden, på samme måde man kan med en plade. Jeg vil helst undgå at panden er udenfor ovnen i så kort tid som muligt, så Maillard effekten er så god som muligt.
Jeg bruger “kombispaden” fra bagestålet.dk til at samle pizzaen på og så overføre til stålet. Det fungerer super nemt.
Det kunne godt være at man skulle slå sparegrisen i stykker. Jeg har trods alt overvejet det længe.
Du stiller den på en kogeplade mens du fumler rundt, så taber den ikke varmen.
Men ja,det kræver lidt snilde.