Herunder finder du Feddit.dks regler. Disse regler skal følges overalt på siden på tværs af fællesskaber. Bemærk at fællesskaber kan have deres egne regler, der dog kun gælder for det enkelte fællesskab.

Disse regler gælder også for dig som Feddit.dk-bruger, selv hvis du skriver på en anden instans. At være bruger på Feddit.dk er altså ikke en billet til at være en nar eller spamme på andre instanser.

Regel 1: Husk mennesket, vær rar og vis respekt

Husk mennesket på den anden side af skærmen. Vær rar ved andre og vis respekt. Formod gode intentioner fra dine medbrugere. Brug et sagligt og venligt sprog der ikke eskalerer konflikter. Gå efter bolden, ikke spilleren. Rapportér indhold der bryder med denne regel, og kommentér ikke på det.

Regel 2: Indlæg skal primært være på dansk

Indlæg på Feddit.dk skal primært være på dansk. Svensk, norsk, grønlandsk, færøsk og engelsk indhold er tilladt i et begrænset omfang. Fx er det generelt tilladt at poste et link til engelsk indhold, hvis intentionen er at diskutere det i kommentarerne på dansk. Enkelte fællesskaber kan være mere afslappede med denne regel (fx vil et fællesskab om at lære dansk nok tillade mere udenlandsk tale). I modsætning til de andre regler gælder denne regel naturligvis heller ikke på andre instanser (du må selvfølgelig gerne snakke andre sprog på andre instanser).

Regel 3: Dansk lovgivning gælder

Indlæg skal være inden for den danske lovgivnings rammer. Det du skriver, bør du ligeledes kunne sige til en person, du møder på gaden.

Regel 4: Ingen spam

Reklamer eller andre former for selvpromovering og spam er ikke tilladt. Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen skudsikker definition på hvad der kvalificerer sig som spam og det vil derfor være et vurderingsspørgsmål fra indlæg til indlæg.