- Jeg tror bare, det er udtryk for, at vi har nået et mætningspunkt, siger Mette Mølbak.
Ja, er den nemme forklaring ikke bare at de fleste der vil have en airfryer allerede har anskaffet sig en? Og selv dem der måske ikke ville have en fik den alligevel i julegave sidste år?
Jeg ved godt det er et vildt koncept (/s) men det der med uendelig vækst i en endelig verden har måske noget at sige. Man kan ikke blive ved med at sælge en dims hvis alle allerede har dækket behovet for den dims.
Jeg ved godt det er et vildt koncept (/s) men det der med uendelig vækst i en endelig verden har måske noget at sige. Man kan ikke blive ved med at sælge en dims hvis alle allerede har dækket behovet for den dims.
Og alligevel er det et koncept som folk i marketing og finans har overordentlig svært ved at acceptere… Koste hvad det koste vil!
Sjovt, for jeg har altid tænkt at det jo simpelthen er en lille varmluftsovn. Men alrså, den kan da sagtens være god, passer bare ikke til en familie på 5.
jeg har altid tænkt at det jo simpelthen er en lille varmluftsovn
Altså det er det i bund og grund også. Men:
- Den puster meget mere luft over maden meget hurtigere end en normal varmluftsovn.
- Måske endnu vigtigere, så puster den den våde, fugtige luft ud af ovnen, i stedet for bare at cirkulere den luft som en varmluftsovn ville gøre. Det udtørrer altså maden meget mere effektivt og giver et mere sprødt resultat.
Måske endnu vigtigere, så puster den den våde, fugtige luft ud af ovnen
Det er måske lidt mere kompliceret, fordi kødet skal helst være fugtigt indeni, og sprødt udenpå. Jeg knækkede koden, og jeg undrer mig over hvorfor denne teknik ikke bliver brugt verden over. Fuld varme, og så samme stegetid som altid. Køden bliver perfekt.
Nu tænker du på flæskesteg eller hvad? Hvad er det for en konstruktion du har i billedet og hvordan hjælper den?
At blæse den våde luft ud virker utrolig godt til pomfritter så vidt jeg har forstået. Men ja, det tørrer maden ud og det er jo ikke altid man har lyst til det.
Hvad er det for en konstruktion du har i billedet og hvordan hjælper den?
Det er et stort fad, hvor sølvpapiret forhindrer væskens diffusion ud af fadet (og kødet). Det fungerer til alt kød, men flæskesteg skal som regel have direkte varme, for at få sprøde svær. Samme princip fungerer med en pande med låg, hold væsken i et lukket system.
Jeg tænker bare at låget allerede er lavet til det, men den holder måske ikke tæt nok? Det er smart nok