• SorteKaninOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    5 days ago

    Nu tænker du på flæskesteg eller hvad? Hvad er det for en konstruktion du har i billedet og hvordan hjælper den?

    At blæse den våde luft ud virker utrolig godt til pomfritter så vidt jeg har forstået. Men ja, det tørrer maden ud og det er jo ikke altid man har lyst til det.

    • Assensvej
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      arrow-down
      1
      ·
      5 days ago

      Hvad er det for en konstruktion du har i billedet og hvordan hjælper den?

      Det er et stort fad, hvor sølvpapiret forhindrer væskens diffusion ud af fadet (og kødet). Det fungerer til alt kød, men flæskesteg skal som regel have direkte varme, for at få sprøde svær. Samme princip fungerer med en pande med låg, hold væsken i et lukket system.

      • SorteKaninOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        5 days ago

        Jeg tænker bare at låget allerede er lavet til det, men den holder måske ikke tæt nok? Det er smart nok