• SorteKaninOPA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    8 days ago

    Top fem:

    1. Rugbrød med pålæg
    2. Kylling med tilbehør
    3. Pizza
    4. Pasta med kødsovs eller lasagne
    5. Andre pastaretter

    Det var godt nok også nogle brede kategorier. Der findes godt nok mange retter der kan høre under “kylling med tilbehør”!

    Gad også godt vide om pizza er hjemmelavet, frost eller take away - det er langt fra det samme.

    • NielsToft
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      8 days ago

      Jeg tror mest jeg er overrasket over at så mange spiser rugbrød til aftensmad. Frokost, det giver sig selv men til aftensmad ville jeg kun finde det frem til medister og gule ærter, tror jeg.

      Jeg er også forundret over at det noble danske tamsvin slet ikke er repræsenteret.

      • bobslaede
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        4
        ·
        8 days ago

        Vi har rimeligt tit rugbrød på madplanen, til aftensmad.
        Der er flere grunde til det.

        1. Det er nemt
        2. God mulighed for at få fiber-rig mad i ungerne
        3. Det kan gøres sådan OK sundt, og nemt med fisk
          • Makrel
          • Torskerogn
          • Kippers
          • Røget laks
          • Fiskefrikadeller
          • Hjemmelavet tunsalat

        Så får vi både fibre og fisk.

        • EvilCartyen
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          ·
          8 days ago

          Køberi noget frisk rugbrød så? Jeg hader seriøst at tygge i det der elendige kohberg-lårt.

          • bobslaede
            link
            fedilink
            dansk
            arrow-up
            3
            ·
            8 days ago

            Vi køber solsikkerugbrød. Men fra supermarkedet. Alle kan lide det, og det er fyldt med kerner. Samt tit på tilbud.

            • President_PyrusMA
              link
              fedilink
              arrow-up
              6
              ·
              8 days ago

              Har I prøvet Schulstads Gilleleje Signaturbrød? Dem i blå pakker. De er seriøst lækre!

              • bobslaede
                link
                fedilink
                dansk
                arrow-up
                4
                ·
                8 days ago

                Det kan da komme an på en prøve, i hvert fald. Ungerne skal helst ikke prøve alt for meget nyt :P

                • President_PyrusMA
                  link
                  fedilink
                  arrow-up
                  3
                  ·
                  8 days ago

                  Som @SorteKanin@feddit.dk også skriver, så er det virkelig et godt brød. Kender du det, når man smager en madvare, og det går op for en at det ligger på et helt andet niveau på kvalitet? Og at man i det man smager det accepterer at man fremover kommer til at købe den dyre version? Første gang jeg oplevede det var med Gillelejebrødet, og anden gang da jeg smagte rigtig gode kaffebønner fra et kafferisteri.

              • SorteKaninOPA
                link
                fedilink
                arrow-up
                3
                ·
                8 days ago

                Det er et virkelig godt brød - prisen er dog også sat derefter.

                • President_PyrusMA
                  link
                  fedilink
                  arrow-up
                  2
                  ·
                  8 days ago

                  Det er på tilbud til 14 eller 15 kr i Rema lige nu. Og jeg er helt sikker på at det kommer på tilbud i løbet af julen.

      • VonReposti
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        8 days ago

        Der er nok mange studerende der nøjes med rugbrød og hvis du har en god kantineordning og bor alene, så er der nok ikke appetit til det helt store måltid om aftenen.