• President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    26 days ago

    Som @SorteKanin@feddit.dk også skriver, så er det virkelig et godt brød. Kender du det, når man smager en madvare, og det går op for en at det ligger på et helt andet niveau på kvalitet? Og at man i det man smager det accepterer at man fremover kommer til at købe den dyre version? Første gang jeg oplevede det var med Gillelejebrødet, og anden gang da jeg smagte rigtig gode kaffebønner fra et kafferisteri.

    • EvilCartyen
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      26 days ago

      Sådan har jeg det med rigtigt mange ting, men med rugbrød - der vil jeg simpelthen helst undgå kerner. Og det er som om der ikk rigtigt er nogle kerneløse men sunde rugbrød i god kvalitet til salg.

      Til gengæld kommer jeg aldrig til at købe ris & soya fra en dansk dagligvarebutik mere.

      • President_PyrusMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        26 days ago

        Jeg kan godt genkende det med soyaen. Jeg har længe brugt Lee Kum Kees lyse og mørke soya i stedet for diverse lousy japanske varianter. Det kunne også være at jeg skulle undersøge hvilke bedre ris man kan få andre steder.

        • ghashul
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          25 days ago

          De er virkelig også i en helt anden liga!