SorteKaninA to Mad og drikke · 2 months agoBurgeren er ude, og en gammel kending [rugbrødsmadder] holder førstepladsen: Her er danskernes foretrukne aftensmadwww.dr.dkexternal-linkmessage-square14fedilinkarrow-up16arrow-down10
arrow-up16arrow-down1external-linkBurgeren er ude, og en gammel kending [rugbrødsmadder] holder førstepladsen: Her er danskernes foretrukne aftensmadwww.dr.dkSorteKaninA to Mad og drikke · 2 months agomessage-square14fedilink
minus-squarePresident_PyrusMAlinkfedilinkarrow-up2·2 months agoJeg kan godt genkende det med soyaen. Jeg har længe brugt Lee Kum Kees lyse og mørke soya i stedet for diverse lousy japanske varianter. Det kunne også være at jeg skulle undersøge hvilke bedre ris man kan få andre steder.
Jeg kan godt genkende det med soyaen. Jeg har længe brugt Lee Kum Kees lyse og mørke soya i stedet for diverse lousy japanske varianter. Det kunne også være at jeg skulle undersøge hvilke bedre ris man kan få andre steder.
De er virkelig også i en helt anden liga!