• bobslaede
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    5
    ·
    26 days ago

    Vi har rimeligt tit rugbrød på madplanen, til aftensmad.
    Der er flere grunde til det.

    1. Det er nemt
    2. God mulighed for at få fiber-rig mad i ungerne
    3. Det kan gøres sådan OK sundt, og nemt med fisk
      • Makrel
      • Torskerogn
      • Kippers
      • Røget laks
      • Fiskefrikadeller
      • Hjemmelavet tunsalat

    Så får vi både fibre og fisk.

    • EvilCartyen
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      26 days ago

      Køberi noget frisk rugbrød så? Jeg hader seriøst at tygge i det der elendige kohberg-lårt.

      • bobslaede
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        3
        ·
        26 days ago

        Vi køber solsikkerugbrød. Men fra supermarkedet. Alle kan lide det, og det er fyldt med kerner. Samt tit på tilbud.

        • President_PyrusMA
          link
          fedilink
          arrow-up
          6
          ·
          26 days ago

          Har I prøvet Schulstads Gilleleje Signaturbrød? Dem i blå pakker. De er seriøst lækre!

          • bobslaede
            link
            fedilink
            dansk
            arrow-up
            4
            ·
            26 days ago

            Det kan da komme an på en prøve, i hvert fald. Ungerne skal helst ikke prøve alt for meget nyt :P

            • President_PyrusMA
              link
              fedilink
              arrow-up
              3
              ·
              26 days ago

              Som @SorteKanin@feddit.dk også skriver, så er det virkelig et godt brød. Kender du det, når man smager en madvare, og det går op for en at det ligger på et helt andet niveau på kvalitet? Og at man i det man smager det accepterer at man fremover kommer til at købe den dyre version? Første gang jeg oplevede det var med Gillelejebrødet, og anden gang da jeg smagte rigtig gode kaffebønner fra et kafferisteri.

              • EvilCartyen
                link
                fedilink
                arrow-up
                4
                ·
                26 days ago

                Sådan har jeg det med rigtigt mange ting, men med rugbrød - der vil jeg simpelthen helst undgå kerner. Og det er som om der ikk rigtigt er nogle kerneløse men sunde rugbrød i god kvalitet til salg.

                Til gengæld kommer jeg aldrig til at købe ris & soya fra en dansk dagligvarebutik mere.

                • President_PyrusMA
                  link
                  fedilink
                  arrow-up
                  2
                  ·
                  26 days ago

                  Jeg kan godt genkende det med soyaen. Jeg har længe brugt Lee Kum Kees lyse og mørke soya i stedet for diverse lousy japanske varianter. Det kunne også være at jeg skulle undersøge hvilke bedre ris man kan få andre steder.

                  • ghashul
                    link
                    fedilink
                    arrow-up
                    3
                    ·
                    25 days ago

                    De er virkelig også i en helt anden liga!

          • SorteKaninOPA
            link
            fedilink
            arrow-up
            3
            ·
            26 days ago

            Det er et virkelig godt brød - prisen er dog også sat derefter.

            • President_PyrusMA
              link
              fedilink
              arrow-up
              2
              ·
              26 days ago

              Det er på tilbud til 14 eller 15 kr i Rema lige nu. Og jeg er helt sikker på at det kommer på tilbud i løbet af julen.