• bobslaede
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    4
    ·
    26 days ago

    Det kan da komme an på en prøve, i hvert fald. Ungerne skal helst ikke prøve alt for meget nyt :P

    • President_PyrusMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      26 days ago

      Som @SorteKanin@feddit.dk også skriver, så er det virkelig et godt brød. Kender du det, når man smager en madvare, og det går op for en at det ligger på et helt andet niveau på kvalitet? Og at man i det man smager det accepterer at man fremover kommer til at købe den dyre version? Første gang jeg oplevede det var med Gillelejebrødet, og anden gang da jeg smagte rigtig gode kaffebønner fra et kafferisteri.

      • EvilCartyen
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        26 days ago

        Sådan har jeg det med rigtigt mange ting, men med rugbrød - der vil jeg simpelthen helst undgå kerner. Og det er som om der ikk rigtigt er nogle kerneløse men sunde rugbrød i god kvalitet til salg.

        Til gengæld kommer jeg aldrig til at købe ris & soya fra en dansk dagligvarebutik mere.

        • President_PyrusMA
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          26 days ago

          Jeg kan godt genkende det med soyaen. Jeg har længe brugt Lee Kum Kees lyse og mørke soya i stedet for diverse lousy japanske varianter. Det kunne også være at jeg skulle undersøge hvilke bedre ris man kan få andre steder.

          • ghashul
            link
            fedilink
            arrow-up
            3
            ·
            25 days ago

            De er virkelig også i en helt anden liga!