Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • bstix
    link
    fedilink
    arrow-up
    7
    ·
    4 days ago

    Jeg hader at syltede rødløg er blevet trendy. Der er ikke nogen ret som ikke kan ødelægges totalt af sådan et afklippet stykke sur røv.

    Det er særligt slemt i div. street food boder.

    Jeg elsker rødløg og de fleste syltede ting som tilbehør, men hvis jeg bestiller en mexikansk ret, så forventer jeg at den smager stærkt af mariachi-band med chili og sombrero, og så skal der fan’me ikke lægges bløde sur-søde og røde løg stumper ind i tortillaen.

  • gumbo
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    3 days ago

    Jeg savner dengang jeg havde tid til at gå op i og passe en surdej…

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      3 days ago

      Tricket er vel at få en vane med at bage selv. Så behøver man ikke tænke over at passe den, da det kommer helt af sig selv.

    • SorteKaninA
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      3 days ago

      Min far har lige startet en og jeg blev lidt fristet selv, men jeg besindede mig. Der er simpelthen bedre ting at bruge min tid på end at fodre gær 😅

  • Monkyhands
    link
    fedilink
    arrow-up
    7
    ·
    edit-2
    4 days ago

    Jeg har tænkt mig at overbevise min mand om at han skal lave sin egg curry i dag eller imorgen. Tænker det er meget påske-relateret med en ægge-ret. Plus, det er en af mine favorit-retter han laver.

    Og så har jeg en plan om at spise min kropsvægt i chokolade.

    Hvad spiser I andre til påske?

      • bobslaede
        link
        fedilink
        arrow-up
        5
        ·
        4 days ago

        Plus1 for solæg.
        Har farvet med rødt spidskål i år. Min saltlage blev helt blå. Den er dog ved at blive lidt lilla nu. De blev lavet i fredags, og skal spises på søndag.

        • Tralle
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          ·
          3 days ago

          De bliver flotte. Hvad er dit yndlings “fyld”?

          • bobslaede
            link
            fedilink
            arrow-up
            3
            ·
            3 days ago

            Jeg putter sennep, engelsk sovs og tabasco i.
            Hvad putter du i?

            • Tralle
              link
              fedilink
              arrow-up
              4
              ·
              3 days ago

              Sennep, tabasco, hp sauce. Svinger lidt. Siracha er også godt af og til.

  • Tralle
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    4 days ago

    Så går turen hjemover.

    Ikke så meget madplan denne gang, skal på ferie.

    Men har handlet lidt ingridærter til falafel og noget mel hjem til fladbrød og lign.

    Falafel på hestebønner/favabønnner/valskebønner kan forresten anbefales, men nu prøver vi lige på ingridærter. Umuts opskrift med en masse grønt i har jeg været glad for.