Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Jeg har tænkt mig at overbevise min mand om at han skal lave sin egg curry i dag eller imorgen. Tænker det er meget påske-relateret med en ægge-ret. Plus, det er en af mine favorit-retter han laver.
Og så har jeg en plan om at spise min kropsvægt i chokolade.
Hvad spiser I andre til påske?
Solæg, lam og kanin
Plus1 for solæg.
Har farvet med rødt spidskål i år. Min saltlage blev helt blå. Den er dog ved at blive lidt lilla nu. De blev lavet i fredags, og skal spises på søndag.
De bliver flotte. Hvad er dit yndlings “fyld”?
Jeg putter sennep, engelsk sovs og tabasco i.
Hvad putter du i?
Sennep, tabasco, hp sauce. Svinger lidt. Siracha er også godt af og til.