Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

    • bobslaede
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      5 days ago

      Plus1 for solæg.
      Har farvet med rødt spidskål i år. Min saltlage blev helt blå. Den er dog ved at blive lidt lilla nu. De blev lavet i fredags, og skal spises på søndag.

      • Tralle
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        5 days ago

        De bliver flotte. Hvad er dit yndlings “fyld”?

        • bobslaede
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          5 days ago

          Jeg putter sennep, engelsk sovs og tabasco i.
          Hvad putter du i?

          • Tralle
            link
            fedilink
            arrow-up
            4
            ·
            4 days ago

            Sennep, tabasco, hp sauce. Svinger lidt. Siracha er også godt af og til.