Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Solæg, lam og kanin
Plus1 for solæg.
Har farvet med rødt spidskål i år. Min saltlage blev helt blå. Den er dog ved at blive lidt lilla nu. De blev lavet i fredags, og skal spises på søndag.
De bliver flotte. Hvad er dit yndlings “fyld”?
Jeg putter sennep, engelsk sovs og tabasco i.
Hvad putter du i?
Sennep, tabasco, hp sauce. Svinger lidt. Siracha er også godt af og til.