For transparens laver jeg hver måned et indlæg om Feddit.dks finanser og andet af relevans.

Et år med donationer

Det er nu et år siden at Feddit.dk begyndte at tage imod donationer for at betale for omkostninger for siden! Dengang var omkostningerne noget højere, hvorefter vi flyttede fra DigitalOcean til Hetzner for en billigere pris (og bedre hardware samtidigt med, win-win!).

I juli måned modtog Feddit.dk 3055 kroner (!!!), fra en stor skare anonyme donorer, @Marand@feddit.dk, @President_Pyrus@feddit.dk, @tonur@feddit.dk, @countstex@feddit.dk og @Assensvej@feddit.dk. Det er det højeste beløb siden august sidste år, altså måneden hvor Feddit.dk startede med at modtage donationer. Der er nok nogle årlige donationer der blev fornyet? Det er godt at se!

De 3055 kroner går langt over de månedlige udgifter på 416 kroner (som er steget med et par kroner pga. lageromkostninger). Derved er kassebeholdningen steget til 7526 kroner hvilket giver en “runway” på over 18 måneder!

Man kan donere til Feddit.dk gennem Liberapay (https://da.liberapay.com/Feddit.dk/).

Jeg er meget beæret og glad for den store støtte i udviser til projektet. En stor tak til alle dem som har doneret i løbet af det sidste år, men også en rigtig stor tak til dem som bidrager med indhold gennem indlæg og kommentarer. Her er alle brugere med enten 25+ indlæg eller 200+ kommentarer fra de seneste 6 måneder (cirka et indlæg per uge eller en kommentar per dag):

Men der er også mange andre stambrugere - tak til jer alle!

Resultater fra Brugerundersøgelsen 2024

Hvis man ikke har set resultaterne fra brugerundersøgelsen som kørte for cirka 2 uger siden, så kan man se dem her.

Synlighed på /r/Denmark

Der har på det seneste været et par tråde på /r/Denmark (her og her) hvor fediverset er kommet på banen, i forbindelse med utilfredshed med Twitter og Reddit. Ville bare lige linke her hvis det skulle have interesse 🙂. Man er stadig meget velkommen til at gøre opmærksom på Feddit.dk, enten via Reddit eller andre steder (så længe man ikke er irriterende eller påtrængende). Feddit.dk har ikke som mål i sig selv at vokse sig kæmpestor, men mange brugere har givet udtryk for at de gerne så mere aktivitet - jeg opfordrer til at man tager initiativet og prøver at gøre noget ved det selv, ved at lave mere indhold og/eller invitere folk man kender eller folk online. Ellers, sig endelig til hvis man har andre gode ideer til at tiltrække flere brugere 🙂.


Som altid kan man stille spørgsmål ved at skrive i kommentarerne eller i privatbesked.

  • pomfritten
    link
    fedilink
    arrow-up
    11
    arrow-down
    1
    ·
    edit-2
    1 month ago

    Her er alle brugere med enten 25+ indlæg eller 200+ kommentarer fra de seneste 6 måneder.

    Jeg vidste ikke at det var en konkurrence.
    Jeg vil straks gå igang med at poste 100+ links til eb.dk hver dag.