• @DenSortePingvin
    link
    39 months ago

    For mit vedkommende er det okay det kommer cheferne til gode… men samfundet skal bare struktureres, så der tages hånd om alle, både dem der vil arbejde til de segner, og til dem der kun vil arbejde så de har til dagen og vejen, så alle har en lige værdig tilværelse.

    Nu har jeg været i håndværker branchen i 10 år, og skal forhåbentligt starte et nyt kapitel i mit liv til februar, men min erfaring siger mig, at der er 2 kategorier af mennesker: dem der lever for at arbejde, og dem som arbejder for at leve. Og den sidste kategori har mange den store drøm om at kunne gå ned i timer, og stadigvæk have nok til at kunne betale regningerne, og det skal der også være plads til at tage det valg, så længe at man følger de fælles spilleregler

    • @Grippler
      link
      3
      edit-2
      9 months ago

      Der er nok nødt til at være en gulerod til dem på toppen, ellers er der nok færre der vil stå med ansvaret. Men som der er nu, og har været i mange mange år, så er den gulerod helt absurd disproportionalt stor. Det giver ikke mening at chefen tjener 3-400 gange mere end almindeligt ansatte, uanset hvor stort firmaet så end er. Det giver heller ikke mening at de tjener 20-30 gange så meget som almindeligt ansatte.