Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @dolle
    link
    710 months ago

    Jeg var til teltovernatning med min søn på 6 i weekenden, i forbindelse med spejder. Det var vildt hyggeligt! Det var primært organiseret af unge spejdere i gymnasiealderen, og det var uden tvivl nogle af de mest velorganiserede og omsorgsfulde unge mennesker jeg har mødt.

    • @KlorofylM
      link
      110 months ago

      Hvor dejligt. Håber også at få mine unger med i noget spejder halløj ;)

  • @VonReposti
    link
    410 months ago

    Ifm. med køb af nyt grafikkort fik jeg Starfield kvit og frit hvilket åbnede op for premium brugere denne weekend, så det har jeg brugt en del tid med. Det er sådan set et ganske hyggelig Bethesda spil med en meget interessant verden, men jeg er meget skuffet over space flight delen. Det er ekstremt arcadey og virker bare som en overblown cutscene når man skal rejse mellem de forskellige planeter og solsystemer. Ganske vist havde jeg ikke nogle store forventninger da spillet var gået under min radar, men efter Star Citizen, så ville jeg have troet at man skulle gøre lidt mere for at producere et godt space exploration spil.

  • @KlorofylM
    link
    4
    edit-2
    10 months ago

    Er begyndt at høre fagre nye verden ( Brave New World på engelsk, af Aldous Huxley ) med min 7 årige datter mens vi kører i skole/arbejde. Umiddelbart bliver hun fanget af den, bare hun kan pause en gang hvert minut og spørge hvad noget er og hvad det betyder. Jeg havde faktisk forventet at sproget ville være for avanceret. Men hun holdte ud med interesse i 20 minutter. Har aldrig selv læst den, men synes den starter sindsygt spændende og er meget velskrevet.

    På børneværelset om aftenen hører vi pt ulvehunden af Jack London. Engelsk titel: White fang. Den fanger den store på 7 år helt vildt. Det var med stor protest fra hendes side da jeg slukkede efter 2 kapitler. Farmand synes også den er spændende.

    Tv-mæssigt landede jeg i går på netflixes nye serie one piece. Det er virkelig en finurlig serie. Ville egentlig kun have set 15 minutter, da jeg skulle i seng. Men endte med at se hele første afsnit og kom først i seng kl 00 ;(. Om den fortsætter med at være spændende skal jeg ikke kunne sige. Men skal helt sikkert prøve at se videre.

  • @dybber
    link
    210 months ago

    Vi er begyndt at prøve måltidskasser fra Hello Fresh for at spare noget tid på indkøb og madlavning. Jeg har ikke prøvet andre måltidskasser før, kun nogle grøntsagskasser fra Aarstiderne, så har ikke noget sammenligningsgrundlag, men jeg må sige det har været ret god hverdags mad.

    Vores menu sidste uge:

    • Sej med urter og rodfrugter
    • Asiatisk krydret kylling med kålsalat
    • Pankoblomkål og ris
    • Tacos med haloumi

    Alt i alt er det godt givet ud synes jeg, og jeg tror faktisk ikke det er dyrere end hvad det vil koste at tage ud at handle selv, da der er færre muligheder for impulskøb af snacks osv.

    • @KlorofylM
      link
      110 months ago

      Vi har også lige haft prøvet det i nogle uger.

      Nu prøver vi mambeno. Man skal selv handle, og varerne er ikke opdelt i poser med et bogstav på, som med helloFresch, men det er også en del billigere.

    • @SorteKaninMA
      link
      110 months ago

      Vi kørte også med det i noget tid. Stoppede egentlig mest fordi vi ikke gad lave mad hver dag. Det er nemmere at lave en stor portion en dag og så spise rester. Man kunne vel have en måltidskasse for flere personer men færre dage så man kunne have rester og få det leveret nemt på den måde, men det eksperimenterede vi aldrig med.

  • mifan
    link
    210 months ago

    Er vendt tilbage til WOW for at spille Hardcore. Jeg har virkelig en fest med det. Det tilføjer så meget, at man ikke bare kan dalre rundt som man vil, og pludselig er der respekt for high-levels på en helt ny måde. Det er satme sjovt.