Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @KlorofylM
    link
    4
    edit-2
    10 months ago

    Er begyndt at høre fagre nye verden ( Brave New World på engelsk, af Aldous Huxley ) med min 7 årige datter mens vi kører i skole/arbejde. Umiddelbart bliver hun fanget af den, bare hun kan pause en gang hvert minut og spørge hvad noget er og hvad det betyder. Jeg havde faktisk forventet at sproget ville være for avanceret. Men hun holdte ud med interesse i 20 minutter. Har aldrig selv læst den, men synes den starter sindsygt spændende og er meget velskrevet.

    På børneværelset om aftenen hører vi pt ulvehunden af Jack London. Engelsk titel: White fang. Den fanger den store på 7 år helt vildt. Det var med stor protest fra hendes side da jeg slukkede efter 2 kapitler. Farmand synes også den er spændende.

    Tv-mæssigt landede jeg i går på netflixes nye serie one piece. Det er virkelig en finurlig serie. Ville egentlig kun have set 15 minutter, da jeg skulle i seng. Men endte med at se hele første afsnit og kom først i seng kl 00 ;(. Om den fortsætter med at være spændende skal jeg ikke kunne sige. Men skal helt sikkert prøve at se videre.