Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @VonReposti
    link
    410 months ago

    Ifm. med køb af nyt grafikkort fik jeg Starfield kvit og frit hvilket åbnede op for premium brugere denne weekend, så det har jeg brugt en del tid med. Det er sådan set et ganske hyggelig Bethesda spil med en meget interessant verden, men jeg er meget skuffet over space flight delen. Det er ekstremt arcadey og virker bare som en overblown cutscene når man skal rejse mellem de forskellige planeter og solsystemer. Ganske vist havde jeg ikke nogle store forventninger da spillet var gået under min radar, men efter Star Citizen, så ville jeg have troet at man skulle gøre lidt mere for at producere et godt space exploration spil.