• H2SO4
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    9 hours ago

    Det er absurd at høre. Men… Det er nogle af de værste, mest modbydelige og onde handlinger/mennesker de jagter. Det er forfærdeligt, men ja. I dette tilfælde synes jeg målet helliger midlet.

    Har sgu ondt af de folk der skal sidde og producere maddingen dog.

  • SorteKaninOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    1 day ago

    Den kunstige intelligens vil nemlig være oplært på eksisterende materiale.

    - Kunstig intelligens er i virkeligheden bare statistik. Man fodrer en tom algoritme med en masse billeder, og så lærer den at blande billederne rundt og danne det, man beder om.

    - Der er selvfølgelig en reel risiko for, at hvis man beder teknologien om noget, den allerede har, så genskaber den bare det billede. Og det vil være meget krænkende over for det pågældende barn, siger hun til Ritzau.

    Den er satme svær. Især også den med at for at producere den model så skal “eksisterende materiale” benyttes… Jeg håber da i det mindste at de ofre der har deres billeder i det læringsmateriale har givet samtykke til det.

    • TDCN
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      edit-2
      6 hours ago

      Jeg forestiller mig lige det brev man i så fald vil modtage i e-box…

      Hej vi har stadig en hel masse video og billedmateriale af dig da du blev misbrugt og forulempet liggende på vores server. Materialet vil vi så gerne bruge til at skabe en AI så vi kan gerenre en hel masse mere materiel som vi kan give til de kriminelle og så kan vi måske måske fange dem, men vi er ikke sikre på at det vil virke. Er du okay med at vi bruger al det video materiale vi har af dig? Skriv under her…

      Ej det tror jeg sku ikke

      • SorteKaninOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        10 hours ago

        Altså hvis nu de siger det på en lidt pænere måde… Forklarer at det er med til at fange dem der gjorde det og sådan. Så måske? Men jeg synes det er rimelig fucked up hvis ikke de har givet samtykke til det.

        • TDCN
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          6 hours ago

          Det var også skrevet mest for at sætte det på spidsen, men jeg kender i bud og grund at det nok er meget få som ønsker at deltage hvis der bliver spurgt, så de spørger helt sikkert ikke om samtykke da der ellers ikke er materiale nok til noget meningsfuldt træning. At der ikke bliver spurgt er totalt fucked.

    • letraset
      link
      fedilink
      arrow-up
      9
      ·
      1 day ago

      Jeg håber da i det mindste at de ofre der har deres billeder i det læringsmateriale har givet samtykke til det.

      Et spinkelt håb, taget den generelle tendens til at indhente samtykke til at anvende materiale til læring af modeller indenfor branchen.