Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

  • Grippler
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    edit-2
    2 months ago

    Jeg er gået i gang med bogserien “zombicide”, en utroligt letlæselig og underholdene fantasy-horror serie, baseret på et brætspil af samme navn (som jeg endnu ikke har spillet og desværre er svært at skaffe). Jeg er lige knap igennem den anden af tre bøger, og hvis man er til noget D&D lignende fantasy tilsat lidt galgen humor og rigelige mængder zombie-gore, så kan jeg anbefale dem.

    • bobslaede
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      2 months ago

      Så kan jeg skyde ind, at jeg er ved at være færdig med 3. (lyd)bog i serien om Dungeon Crawler Carl, som også er sådan lidt D&D agtig, og fyldt med god humor og monster-mord.
      Den er god til motorvejene igennem Europa 😀

    • Drigo@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      2 months ago

      Uh viste slet ikke det også er bøger. Jeg har selv zombicide brætspil, og de er ret så sjove at spille. Eneste “problem” er at de ofte tager lang tid at spil, især når man regner med opsætning af spillet osv! Så det kan være svært at finde tid, og især venner der også har lyst til at sætte flere timer af på engang til bare det spil.

      Men hvis det ikke er er problem for en, så er der helt klart af anbefale!

  • President_PyrusOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    7
    ·
    2 months ago

    Jeg hører Arven (Eragon 4) som lydbog. Det er en serie jeg virkelig elsker, og som jeg kan anbefale hvis man er til fantasy, magi og drager. Det er bare ærgerligt at de aldrig fik filmatiseret dem.

    Jeg ville forresten have elsket hvis Harry Potter blev afsluttet i samme stil som Arven.

    • Max
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      5
      ·
      2 months ago

      Paolini stjal det bedste fra Ringenes Herre og Stjernekrigen med den serie, og det blandedes fantastisk.

      • Grippler
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        2 months ago

        Der er så ærgerligt at filmatiseringen af den første bog er så sindssygt dårlig.

  • SorteKaninMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    2 months ago

    Blev færdig med Crosscode og dens DLC. Der er en kerne af 10/10 med gode karakterer, en fed historie og cool combat/puzzles, men desværre er der også lidt irriterende mechanics (man skal af og til grinde for gear fx) som trækker lidt ned. Stadig en solid 8/10.

  • Pilon23
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    2 months ago

    Har set Baby Reindeer, blev så hooked at jeg kørte hele serien igennem på 2 aftener. Den har lidt af hvert, men det gjorde nærmest fysisk ondt at se de første par afsnit, så hvis man er til pinlig humor kan den anbefales.

    Derudover spiller jeg en del against the storm… Er efterhånden nået opad mod 150 timer men synes stadig jeg kæmper med at spille godt. Ender tit med sådan nogle hovsa løsninger i sidste øjeblik, men det er måske bare designet

  • letraset
    link
    fedilink
    English
    arrow-up
    4
    ·
    edit-2
    2 months ago

    Jeg er begyndt at gense nogle af StrayBobs YT-videoer. Jeg så dem første gang for 5 år siden, og var virkelig vild med dem, og gensynet skuffer ikke.

    StrayBob er fra Manchester, og har taget nogle spændende ture som han dokumenterer på fin vis. Det er blottet for subscribe to my channel og reklamer, det er faktisk bare ham, og hans ture. Han er ikke professionel YouTuber, hans udstyr er ikke professionelt, men hans attitude til mennesker, til at rejse, og de ting han oplever er bare så hjertelige.

    Jeg har ikke set hans seneste ting, men jeg nød virkelig at gense hans hitchhiking tur fra Vietnam til England. Han har også gået 500 miles henover Indien, samt cyklet fra Holland til Kenya, men dem kan jeg ikke finde videoer fra lige pt.

    Under alle omstændigheder kan jeg varmt anbefale at se hans videoer. De er spændende, sjove, finurlige, og autentiske.