Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

  • letraset
    link
    fedilink
    English
    arrow-up
    4
    ·
    edit-2
    2 months ago

    Jeg er begyndt at gense nogle af StrayBobs YT-videoer. Jeg så dem første gang for 5 år siden, og var virkelig vild med dem, og gensynet skuffer ikke.

    StrayBob er fra Manchester, og har taget nogle spændende ture som han dokumenterer på fin vis. Det er blottet for subscribe to my channel og reklamer, det er faktisk bare ham, og hans ture. Han er ikke professionel YouTuber, hans udstyr er ikke professionelt, men hans attitude til mennesker, til at rejse, og de ting han oplever er bare så hjertelige.

    Jeg har ikke set hans seneste ting, men jeg nød virkelig at gense hans hitchhiking tur fra Vietnam til England. Han har også gået 500 miles henover Indien, samt cyklet fra Holland til Kenya, men dem kan jeg ikke finde videoer fra lige pt.

    Under alle omstændigheder kan jeg varmt anbefale at se hans videoer. De er spændende, sjove, finurlige, og autentiske.