Så denne artikel postet et andet sted. Tror i man kunne overbevise DR om at lave en bruger? Jeg har i hvert fald sendt artiklen til dem via deres kontaktformular.

  • @Jramskov
    link
    183 months ago

    Måske…DR har fået den mærkelige ide at de skal gøre deres public service materiale mere besværligt at tilgå 😞 (Podcasts kan kun lyttes til i deres app)

    • @DreadPotato@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      73 months ago

      Hvis de så i det mindste lavede tjenester der fungerede ordentligt. Men det er altid en buggy langsomt shit-show at bruge deres apps. Hvis de insisterer på at tvinge os til at bruge deres tjenester til adgang, så skal de også sørge for st de tjenester bare spiller.

      • @letraset
        link
        83 months ago

        Hele deres strategi omkring DR Lyd vælter virkelig min “old man yelling at clouds” skorsten. Jeg synes det er så uforskammet dumt, og jeg mener faktisk også at de bryder deres public service aftale, hvilket jeg skrev om på et andet tidspunkt herinde.

        • Feydaikin
          link
          fedilink
          43 months ago

          DR køre en bizar forretning.

          Ligesom da de syntes at de skulle bygge Koncert Huset. Det kunne de ikke gennemføre, så staten måtte dække dem. Så det ikke bare er licens penge det gik til endnu et koncertsted i københavn, men også skatte kroner. Hvorfter DR fyrede 300 personer, da de jo ikke havde nogle penge, og ledelsen prompte gav demselv gyldne håndtryk derefter. (Det havde de heldigvis penge til).

          “DR er en Public Service” og “Noget Vi Giver Til Hinanden”, right?

  • @TDCN
    link
    103 months ago

    Hvad med mange andre offentlige instanser? Politiet, DMI, beredskabet, etc. Det kunne køre deres egen officielle instans så folk ved at det er pålidelig information når det kommer derfra. (Jeg ved ikke meget om mastodon, men antager at det virker lidt ligesom lemmy hvor man kører sin egen instans? )

    • @EvilCartyen
      link
      93 months ago

      Jeg fatter seriøst ikke at offentlige myndigheder bruger lukkede platforme så meget

      • @deczzz@lemmy.dbzer0.com
        link
        fedilink
        23 months ago

        Fordi ingen forstår problematikken i at hele verden mere eller mindres styres af tech monopoler. Alt er microsoft. Tænk hvis MS gik konkurs i morgen. HELE verden ville falde sammen fordi stater er så afhænginge er deres produkter.

    • @bobslaede
      link
      English
      83 months ago

      Jeg er klar på at støtte et borgerforslag eller noget :)

    • @SorteKaninOPMA
      link
      63 months ago

      Ja det er en mulighed. BBC kører faktisk deres egen instans. Det kræver selvfølgelig også noget mere at gøre det i stedet for bare at være på en etableret instans. Men jeg er egentlig ligeglad, så længe de kommer på Fediverset!

  • Feydaikin
    link
    fedilink
    73 months ago

    Givet DRs indstilling til Internettet i sig selv, er jeg ikke sikker på at jeg har lyst til at se dem brede sig yderligere.

    Jeg er stadigt pissed over at de fik gennemtrumfet at de også skulle have licens penge for at have en fesen hjemmeside.

    Og nu går det over skatten så man ikke længere har muligheden for ikke at betale.

  • @letraset
    link
    dansk
    43 months ago

    Jeg tror desværre ikke at DR har format til den slags, ikke med den drejning de har på deres digitale ydelser for tiden.

    Det er en skam, fordi på fediverset ville de 100% have kontrol over deres platform, hvilket åbenbart er noget der ligger dem meget på sinde at prioritere, så BigTech ikke ødelægger alt for dem.