Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

  • @SorteKaninMA
    link
    dansk
    61 year ago

    Jeg har spillet rimelig meget Rimworld på det seneste. Det er virkelig vanedannende :P

  • @EvilCartyen
    link
    dansk
    51 year ago

    Jeg er begyndt at se Malcolm in the Middle igen, sammen med min kone og min ældste datter. Det er overraskende relaterbart som far til 3 unger. Ellers ser vi The Wire, som jeg aldrig har fået set. Også en klasseserie.

    Spilmæssigt står den på lidt Diablo IV og så nogle mindre småspil som Unpacking. Jeg har ikke rigtigt tid til både at spille og se TV, så det bliver ikke til meget.

    Jeg har ikke rigtigt læst de senere år. Jeg ved ikke om jeg kommer i gang igen med alle de hobbies og projekter jeg har.

    • @farsinuce
      link
      dansk
      31 year ago

      Hvordan er din oplevelse med Unpacking? Jeg overvejer at købe det til SteamDeck… til konen :)

      • @EvilCartyen
        link
        dansk
        31 year ago

        Jeg synes det er et hyggeligt spil, med en fin lille historie gemt derinde. Grundlæggende er det jo en form for tidsfordriv, kan man sige. Men både jeg og min datter på 12 kan lide det.

  • @dennyaaa
    link
    dansk
    41 year ago

    Har endelig taget mig sammen og fået spillet To The Moon og OneShot igennem… det er 2 spil jeg aldrig nogensinde kommer til at glemme.

  • @kemmyLilmister
    link
    dansk
    41 year ago

    Troede aldrig mine Microsoft flight simulator skills vil blive brugt i et Zelda spil, men Tears of the Kingdom har været virkelig sjovt at spille. Man kan være virkelig kreativt og man siddtracker endnu mere fra ens quest en i Breath of the Wild, men det handler bare om at udforske verden omkring (eller over/under) en og have det sjovt.

  • @President_PyrusM
    link
    dansk
    41 year ago

    Jeg har spillet alt for meget Factorio de sidste par uger. Det er på den forkerte side af 100 timer de sidste 2-3 uger.

    Jeg hører til gengæld også mange lydbøger for tiden. Jeg hører regelmæssigt bøger som Harry Potter (naturligvis med Stephen Fry som oplæser), Percy Jackson, The Martian og Eragon.

    • mifan
      link
      dansk
      21 year ago

      Jeg elsker automation-spil, har selv brugt mange mange mange timer på Satisfactory.

      Jeg ville så gerne elske Factorio, men der er bare et eller andet, der ikke helt kan fange mig. Ved ikke hvorfor, har prøvet af flere omgange.

  • @Underbroen
    link
    dansk
    41 year ago

    Jeg er lige blevet færdig med Inger Christensens Azorno, som ikke kan anbefales. Legen med fortæller, narrativ og pov var ikke fascinerende nok for mig i længden. Nu skal jeg igang med Jesper Steins Rampen, som har hørt meget godt om.

    Og jeg er også genset Malcolm in the middle og er begyndt at se the Wire med konen; begge er gode gensyn.

  • Limfjorden
    link
    dansk
    31 year ago

    Jeg har læst 1984 for første gang. Den var ret deprimerende, den gav et meget relaterbart billede af hvordan det er at gå imod strømmen indenfor et eller andet (f.eks. online privatliv), og hvor let det er bare at følge med. Den kan anbefales og den er hverken lang eller svær at læse.

    • @Underbroen
      link
      dansk
      11 year ago

      Har du læst Fagre Nye Verden? Den går perfekt i spænd med 1984 og heller ikke lang eller svær.

      • Limfjorden
        link
        dansk
        2
        edit-2
        1 year ago

        Jeg har ikke læst den, men jeg har hørt om den. Den er på listen i al fald.

  • mifan
    link
    dansk
    31 year ago

    Jeg lytter ivrigt til podcasten Det hemmeligste af det hemmelige og i den forbindelse er jeg begyndt at læse bogen The Ministry of Ungentlemanly Warfare af Damien Lewis.

    Det er vilde historier fra både det ene og andet, og ligemeget hvad man tror eller ikke tror på af konspirationer og hemmeligheder, så tror jeg det er helt klart, at sådan som verden fungerer på overfladen er virkelig kun overfladen - i maskinrummet foregår hemmeligheder vi kun kan fornemme duften af, og som forbliver hemmeligheder så længe det er nødvendigt.

  • @NielsToft
    link
    dansk
    31 year ago

    Jeg har set et par sæsoner af Yellowstone og nu er jeg hjulbenet og kalder min søn "buddy’ og taler lavmælt og gutturalt.

    Den er vildt amerikansk men der er også et eller andet mere. Noget med mænd og hjemstavn og noget. Den har i hvert fald fanget.

  • @casrou
    link
    dansk
    2
    edit-2
    1 year ago

    En makker og jeg overvejer at give Guild Wars 2 en chance. Er der nogen herinde, der har nogle erfaringer med det (måske særligt som duo)? :-)

    EDIT: Og derudover har jeg gang i et binge-watch af The Grand Tour, selvom jeg ikke er synderligt interesseret i biler…

    • AndreasOP
      link
      dansk
      21 year ago

      @meldrik modererar /c/GuildWars2 och kanske kan introducera dig till spelet?

      • @casrou
        link
        dansk
        11 year ago

        Tror da lige, at jeg skal derover og kigge lidt. Tak!

    • @dennyaaa
      link
      dansk
      21 year ago

      Guild Wars 2 er et af de der spil som vitterligt er værd at sætte tænderne i (hvis man har tiden). Progression føles meget naturligt, der er gode tutorials og intro områder hvor man kan blive fortrolig med sin valgte class (der er meget mere end blot hvilke skills som man binder til hvilke hotkeys, og hver class føles vitterligt unik), men når man så slippes løs, så er der ikke meget holde i hånd (host, host, wow, host).

      Du har en kæmpe verden at udforske (og udforskning er en rigtig stor del af spillet), rigtig mange interessante NPCer at møde (verdenen føles levende og interaktiv), masser af fjender at kæmpe imod, et udbygget crafting system som belønner dig for rent faktisk at bruge tid på at samle materialer og bygge noget ud af dem og sidst men ikke mindst, dungeons (hvis man er til det, spillet kræver ikke at man tager én eneste for at komme igennem).

      Og når i så er færdige med GW2, så venter Velheim :)

      • @casrou
        link
        dansk
        21 year ago

        Mange tak for svar. Det er også mange af de argumenter man støder på, når man læser lidt omkring, men er glad for lige at få slået dem fast endnu en gang. Jeg er nok lidt bekymret for, at et 10 år gammelt spil måske ville føles lidt - og man tør næsten ikke sige det - outdated 😬

        Nu skriver du “komme igennem”. Er der faktisk et punkt, hvor man kan sige: “nu har jeg gennemført GW2”?

        Vi har allerede kigget lidt på Valheim. Mener du, at det ville have godt af et par måneder mere til lige at blive helt “modent”? 😅

        • @dennyaaa
          link
          dansk
          21 year ago

          Valheim har været en fuldstændig eminent oplevelse siden første release, og det bliver kun bedre og bedre (i min optik er der ingen grund til at vente, det er bare med at komme i gang).

          Grund pakken i GW2 giver dig til level 80, og herefter kan du selvfølgelig grinde gear og eksotiske materialer, men ligesom i wow, er det mest daily quests og dungeons som trækker.

          Tilkøber du de 3 (snart 4 expansions) er der en masse nye områder, gear og story lines at kaste sig over (og de kan klart anbefales).

          Men det absolut vigtigste er, at i tager jer god tid og i jeres helt eget tempo opdager hvad spillet har at byde på. Det er klart en af de bedste MMO oplevelser til dato.

          • @casrou
            link
            dansk
            11 year ago

            Jamen, så er der da ikke længere nogen tvivl om, at både GW2 og Valheim skal afprøves!

            Endnu en gang tak for gode svar 😊