Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

  • @EvilCartyen
    link
    dansk
    51 year ago

    Jeg er begyndt at se Malcolm in the Middle igen, sammen med min kone og min ældste datter. Det er overraskende relaterbart som far til 3 unger. Ellers ser vi The Wire, som jeg aldrig har fået set. Også en klasseserie.

    Spilmæssigt står den på lidt Diablo IV og så nogle mindre småspil som Unpacking. Jeg har ikke rigtigt tid til både at spille og se TV, så det bliver ikke til meget.

    Jeg har ikke rigtigt læst de senere år. Jeg ved ikke om jeg kommer i gang igen med alle de hobbies og projekter jeg har.

    • @farsinuce
      link
      dansk
      31 year ago

      Hvordan er din oplevelse med Unpacking? Jeg overvejer at købe det til SteamDeck… til konen :)

      • @EvilCartyen
        link
        dansk
        31 year ago

        Jeg synes det er et hyggeligt spil, med en fin lille historie gemt derinde. Grundlæggende er det jo en form for tidsfordriv, kan man sige. Men både jeg og min datter på 12 kan lide det.