Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

  • @dennyaaa
    link
    dansk
    21 year ago

    Guild Wars 2 er et af de der spil som vitterligt er værd at sætte tænderne i (hvis man har tiden). Progression føles meget naturligt, der er gode tutorials og intro områder hvor man kan blive fortrolig med sin valgte class (der er meget mere end blot hvilke skills som man binder til hvilke hotkeys, og hver class føles vitterligt unik), men når man så slippes løs, så er der ikke meget holde i hånd (host, host, wow, host).

    Du har en kæmpe verden at udforske (og udforskning er en rigtig stor del af spillet), rigtig mange interessante NPCer at møde (verdenen føles levende og interaktiv), masser af fjender at kæmpe imod, et udbygget crafting system som belønner dig for rent faktisk at bruge tid på at samle materialer og bygge noget ud af dem og sidst men ikke mindst, dungeons (hvis man er til det, spillet kræver ikke at man tager én eneste for at komme igennem).

    Og når i så er færdige med GW2, så venter Velheim :)

    • @casrou
      link
      dansk
      21 year ago

      Mange tak for svar. Det er også mange af de argumenter man støder på, når man læser lidt omkring, men er glad for lige at få slået dem fast endnu en gang. Jeg er nok lidt bekymret for, at et 10 år gammelt spil måske ville føles lidt - og man tør næsten ikke sige det - outdated 😬

      Nu skriver du “komme igennem”. Er der faktisk et punkt, hvor man kan sige: “nu har jeg gennemført GW2”?

      Vi har allerede kigget lidt på Valheim. Mener du, at det ville have godt af et par måneder mere til lige at blive helt “modent”? 😅

      • @dennyaaa
        link
        dansk
        21 year ago

        Valheim har været en fuldstændig eminent oplevelse siden første release, og det bliver kun bedre og bedre (i min optik er der ingen grund til at vente, det er bare med at komme i gang).

        Grund pakken i GW2 giver dig til level 80, og herefter kan du selvfølgelig grinde gear og eksotiske materialer, men ligesom i wow, er det mest daily quests og dungeons som trækker.

        Tilkøber du de 3 (snart 4 expansions) er der en masse nye områder, gear og story lines at kaste sig over (og de kan klart anbefales).

        Men det absolut vigtigste er, at i tager jer god tid og i jeres helt eget tempo opdager hvad spillet har at byde på. Det er klart en af de bedste MMO oplevelser til dato.

        • @casrou
          link
          dansk
          11 year ago

          Jamen, så er der da ikke længere nogen tvivl om, at både GW2 og Valheim skal afprøves!

          Endnu en gang tak for gode svar 😊