• @LightningHaqeem
    link
    dansk
    81 year ago

    Min datter har gået hjemme hele det sidste skoleår.

    Det slider meget på hende - og på os andre i familien. Det kunne være fedt hvis trivsel havde højere prioritet på undervisningsområdet

  • @Plebajer
    link
    dansk
    81 year ago

    Vores skolesystem lægger op til et meget homogent forløb for eleverne, hvilket er rigtig fedt det meste af tiden, men gør det ekstremt svært for børn der afviger fra normen at føle sig til rette. Jeg forventet at vi kommer til at se flere artikler som denne her i fremtiden, hvis der ikke arbejdes mere målrettet med problemet fra politisk side. Skolevægring er en virkelig bekymrende tendens, og der er desværre ikke nogen nemme løsninger. Når man lader børn gå hjemme, kan det desværre være selvforstærkende på årsagerne til barnets følelse af ubehag ved skolen. Trist situation for forældrene og ikke mindst børnene.

    • @SorteKaninMA
      link
      dansk
      31 year ago

      Når man lader børn gå hjemme, kan det desværre være selvforstærkende på årsagerne til barnets følelse af ubehag ved skolen.

      Ja, jeg kan virkelig ikke forstå hvad den langsigtede ide er med at lade børnene gå ned i tid. Kommer de så tilbage på fuldtid efter nogle måneder? Hvorfor skulle det være bedre for dem der? Og de kan da ikke bare gå ned i tid resten af deres skoledage.

  • @SorteKaninMA
    link
    dansk
    81 year ago

    Var det her nogensinde nødvendigt før folkeskolereformen? Jeg har aldrig hørt om det før.

    Maria Strunge ser Tiktok et par timer om morgenen.

    Jøsses.

  • @drkt
    link
    dansk
    7
    edit-2
    5 months ago

    deleted by creator

    • @SorteKaninMA
      link
      dansk
      6
      edit-2
      1 year ago

      Sørgelig historie du fortæller der, men godt at du fandt noget til sidst!

      Nu tænker jeg måske bare højt, men kunne det være at børnene i skolerne trives dårligt, ikke på grund af hvordan skolen fungere på papir, men fordi lærerne at så forfærdeligt inkompetente til at håndtere børn? Det hjælper selvfølgelig ikke at børn render rundt med en dopamine maskine i lommen, nu, men jeg tror bare ikke det er der problemet ligger til at begynde med.

      Jeg tror måske telefonerne gør problemet værre men du har ret i at det ikke er kilden. Er det egentlig ikke bare folkeskolereformen og inklusion der er problemet? Altså hvis man har elever i næsten alle skoler der ikke kan være der fuldtid så burde man da lave en specialskole hvor de elever kan være. Jeg synes ikke det giver mening at prøve at inkludere de børn i den almindelige skole. Det gør det kun værre for dem selv og de andre elever. Nu skal jeg ikke gøre mig alt for klog på din historie heller men det lyder da også som om du ville have haft det bedre i en specialskole hvor det at have en bærbar med ikke ville blive set dårligt på.

      Det øger også arbejdsbyrden for lærerne og større arbejdsbyrde + mindre støtte kan nemt komme til at ligne inkompetence.

    • @faktor50
      link
      dansk
      -3
      edit-2
      1 year ago

      deleted by creator

  • Andreas
    link
    dansk
    31 year ago

    Som någon utan erfarenhet med nedsatt tid i skolan, vad är det som skolsystemet försöker uppnå med att få bort dessa elever från klassrummet? Är de problemelever som stökar till i klassrummet och skolan skickar hem dem som straff (liksom amerikanernas “suspension”)? Är de elever som inte klarar av skolarbetet - och i så fall hur hjälper det eleverna att de sitter hemma och får ännu mindre stöd av skolan?

    • @LightningHaqeem
      link
      dansk
      11 year ago

      Det er børn, der mistrives af en eller anden grund. For at børnene skal få det bedre, får de lov at have et reduceret skema i en periode.

      • @SorteKaninMA
        link
        dansk
        11 year ago

        reduceret skema i en periode

        Pigen i artiklen har haft reduceret skema i halvandet år. Det er jo ikke holdbart. Hun falder jo bare mere og mere bagud.

        • @LightningHaqeem
          link
          dansk
          21 year ago

          Helt enig. Jeg forklarede blot de overordnede koncepter