• @SorteKaninMA
    link
    dansk
    6
    edit-2
    1 year ago

    Sørgelig historie du fortæller der, men godt at du fandt noget til sidst!

    Nu tænker jeg måske bare højt, men kunne det være at børnene i skolerne trives dårligt, ikke på grund af hvordan skolen fungere på papir, men fordi lærerne at så forfærdeligt inkompetente til at håndtere børn? Det hjælper selvfølgelig ikke at børn render rundt med en dopamine maskine i lommen, nu, men jeg tror bare ikke det er der problemet ligger til at begynde med.

    Jeg tror måske telefonerne gør problemet værre men du har ret i at det ikke er kilden. Er det egentlig ikke bare folkeskolereformen og inklusion der er problemet? Altså hvis man har elever i næsten alle skoler der ikke kan være der fuldtid så burde man da lave en specialskole hvor de elever kan være. Jeg synes ikke det giver mening at prøve at inkludere de børn i den almindelige skole. Det gør det kun værre for dem selv og de andre elever. Nu skal jeg ikke gøre mig alt for klog på din historie heller men det lyder da også som om du ville have haft det bedre i en specialskole hvor det at have en bærbar med ikke ville blive set dårligt på.

    Det øger også arbejdsbyrden for lærerne og større arbejdsbyrde + mindre støtte kan nemt komme til at ligne inkompetence.