Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • Urt
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    4 days ago

    Vi fik fingrene i en Too good to go proppet med tomater, så den stod på tomat og feta bagt i ovn med basilikum og hvidløg, med pasta til - var vildt lækkert, vis jeg selv skal sige det 😊

    • President_PyrusMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      4 days ago

      Uhh, det giver mig lyst til at lave den mest simple og lækre pastaret, der findes: Et finthakket løg svitses, og der tilføjes en passende mængde friske (sommer)tomater. Samtidig koges en portion fettuccine. Tomatsovsen krydres med frisk basilikum, salt og peber. Smid den færdige pasta ned i gryden med sovsen, og juster konsistensen med pastavandet. Drys med parmesan.

      Det er simpelthen så lækkert, men den kræver virkelig også nogle gode tomater!

      • Urt
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        4 days ago

        Der er bare ikke noget lækre end nye tomater - man skal bare gøre så lidt ved dem som muligt!

        • President_PyrusMA
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          4 days ago

          Ja, når de virkelig er gode, er det næsten synd at krydre sin mad for meget, eller bruge for mange ingredienser. Det overdøver den fantastiske friskhed, som tomaterne ellers har!

        • President_PyrusMA
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          4 days ago

          Egentlig lidt ufatteligt at det allerede er to år siden, at Reddit lukkede API’en, og vi rykkede herover.

  • Tralle
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    4 days ago

    Her stod den på let aftensmad i form af bruschetta.

    Tomaterne begynder så småt at være gode sydfra.

  • oz1sej
    link
    fedilink
    arrow-up
    7
    ·
    5 days ago

    I aften steger jeg kylling og bacon, og så står den på clubsandwiches 🥪 - måske med en god øl til 🍺

  • Nangijala
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    5 days ago

    Jeg tror vi skal have nudler med en improviseret thaisuppe. Kæresten har ondt i halsen efter en nat med dårlig søvn og en hel dag ude i psyko-blæsevejr sidste weekend, så vi har dyrket comfortfood med lidt chili, ingefær og hvidløg i løbet af ugen - og han købte en ordentlig omgang sesamnudler i går, så tonen er lissom lagt for i dag. :b

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    5 days ago

    Grundlovsmøde om lidt, og så hjem og lave nachos med kylling om lidt. Det fungerer altså bare. Så håber jeg bare at avocadoen jeg købte i går har det fint 😅

  • bobslaede
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    5 days ago

    Jeg skal lave boller i karry i dag. Det er lang tid siden. Der var fritgående gris/kalv i rema den anden dag, så nu skulle det være.
    Forhåbentlig bliver der til flere dage.
    Vi skal have ristaffel til.

    • SorteKaninA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      5 days ago

      Jeg lavede selv en stor portion boller i karry i går, det er så lækkert!

      • bobslaede
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        edit-2
        4 days ago

        Det blev godt. Det endte med 41 kødboller i en god størrelse. Så er der også til i morgen, og forhåbentlig fryseren derefter.

  • Underbroen
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    5 days ago

    Jeg spiste på Hong Special i Hvidovre i går, som er blevet betegnet som en overset perle, for de som kan lide kinesisk mad. Hvis jeg ikke havde hørt om den på forhånd ville jeg nok også have afskrevet den på udseendet udefra. Men de skuffede ikke! En tasting menu med en god blanding af Dim Sum, supper, and og en virkelig god tepyan på okseribben. Alt sammen til den sølle pris af 350 kroner. Det gør jeg gerne igen!

    • Urt
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      4 days ago

      Den er skrevet bag øret, vis jeg skulle befinde mig sulten i Hvidovre - Elsker kinesisk, men synes der kan være langt imellem de gode steder.