Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • Underbroen
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    19 days ago

    Jeg spiste på Hong Special i Hvidovre i går, som er blevet betegnet som en overset perle, for de som kan lide kinesisk mad. Hvis jeg ikke havde hørt om den på forhånd ville jeg nok også have afskrevet den på udseendet udefra. Men de skuffede ikke! En tasting menu med en god blanding af Dim Sum, supper, and og en virkelig god tepyan på okseribben. Alt sammen til den sølle pris af 350 kroner. Det gør jeg gerne igen!

    • Urt
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      19 days ago

      Den er skrevet bag øret, vis jeg skulle befinde mig sulten i Hvidovre - Elsker kinesisk, men synes der kan være langt imellem de gode steder.