Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Uhh, det giver mig lyst til at lave den mest simple og lækre pastaret, der findes: Et finthakket løg svitses, og der tilføjes en passende mængde friske (sommer)tomater. Samtidig koges en portion fettuccine. Tomatsovsen krydres med frisk basilikum, salt og peber. Smid den færdige pasta ned i gryden med sovsen, og juster konsistensen med pastavandet. Drys med parmesan.
Det er simpelthen så lækkert, men den kræver virkelig også nogle gode tomater!
Der er bare ikke noget lækre end nye tomater - man skal bare gøre så lidt ved dem som muligt!
Ja, når de virkelig er gode, er det næsten synd at krydre sin mad for meget, eller bruge for mange ingredienser. Det overdøver den fantastiske friskhed, som tomaterne ellers har!
Lyder passende til at fejre kagedagen, tillykke :P
Egentlig lidt ufatteligt at det allerede er to år siden, at Reddit lukkede API’en, og vi rykkede herover.