• SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    edit-2
    6 months ago

    Grineren, jeg har også lavet pizza de sidste to dage! Der kommer et indlæg snart om det :D EDIT: Her!

    Den ser forresten også god ud!

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      6 months ago

      Jeg hopper med på vognen og starter en dej om 2 sekunder. Har desværre kun random mel fra Rema - men det kan jo heller ikke være gourmet hver dag.

      • SorteKaninA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        6 months ago

        Remas bagemel er faktisk rimelig god, 12% protein er fint til en pizzadej.

        • KlorofylA
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          6 months ago

          Det er faktisk den hustruen købte. Deres økologiske har kun 10%. Det er lidt slattent.

          Hvis jeg får tid og energi skærer jeg en 8 mm tyk jernplade til så den kan komme med i ovnen som pizzajern.

            • KlorofylA
              link
              fedilink
              arrow-up
              2
              ·
              6 months ago

              Tak for linket. Har allerede en jernplade liggende. Vil tro jeg kan have den klar på 15 til 20 minutter. Og jeg kan ikke tjene 600 kr på 20 minutter, så det er umiddelbart godt givet ud ;)

          • ledsOP
            link
            fedilink
            arrow-up
            3
            ·
            6 months ago

            Yup jeg har også godt tyk styk stål i ovn og så godt fart på med 250C det hjælper!

            • SorteKaninA
              link
              fedilink
              arrow-up
              1
              ·
              6 months ago

              Jeg skruer op på max, dvs. 300 grader i min ovn, men mit infrarøde termometer siger at mit stål når helt op til 320 grader! Det virker godt for mig i hvert fald.

              • ledsOP
                link
                fedilink
                arrow-up
                2
                ·
                6 months ago

                Varmer er vist bedre men så bliver timing lidt mere kritisk

                • SorteKaninA
                  link
                  fedilink
                  arrow-up
                  1
                  ·
                  6 months ago

                  Ja jeg kender det godt, der er rimelig stor forskel på 5 minutter og 7 minutter på stålet 😬

                  • ledsOP
                    link
                    fedilink
                    arrow-up
                    4
                    ·
                    6 months ago

                    Forskel mellem al Dente eller al Dante