Fra siden:

Bunden:

Jeg har før lavet pizza men fortsætter stadig jagten på perfektion og denne gang kom jeg lidt tættere på!

Den store forskel denne gang er tilføjelsen af bagehjælpemidler, altså gluten, frost og hvedesur fra Bagekurset. Jeg har brugt nogenlunde samme fremgangsmåde.

Læg mærke til hvordan skorpen denne gang har mange flere store bobler og generelt vokser sig større pga. hjælpemidlerne. Det gør at der er mere luft inde i dejen, hvilket gør at skorpen bliver tilberedt på “begge sider” og dermed bliver skorpen sprødere og kritisk formår den også at få en dejlig brun farve! Jeg har aldrig fået en så brun skorpe før, den har altid været meget bleg. Det kan i også se i det tidligere indlæg.

Læg også mærke til de fine “leopard-pletter” i bunden! Så tydelige har jeg aldrig fået dem før.

Den ekstra protein i melen (der får protein-indholdet op på 17%) hjælper også med at gøre det brunere, mener jeg (altså ligesom proteinet i kød bliver brunt når det tilberedes tænker jeg…).

Generelt virkelig glad for dette resultat og jeg skal helt sikkert bruge de hjælpemidler fremover, det har gjort en tydelig forskel.