• KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    2 months ago

    Det er faktisk den hustruen købte. Deres økologiske har kun 10%. Det er lidt slattent.

    Hvis jeg får tid og energi skærer jeg en 8 mm tyk jernplade til så den kan komme med i ovnen som pizzajern.

      • KlorofylA
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        2 months ago

        Tak for linket. Har allerede en jernplade liggende. Vil tro jeg kan have den klar på 15 til 20 minutter. Og jeg kan ikke tjene 600 kr på 20 minutter, så det er umiddelbart godt givet ud ;)

    • ledsOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      2 months ago

      Yup jeg har også godt tyk styk stål i ovn og så godt fart på med 250C det hjælper!

      • SorteKaninA
        link
        fedilink
        arrow-up
        1
        ·
        2 months ago

        Jeg skruer op på max, dvs. 300 grader i min ovn, men mit infrarøde termometer siger at mit stål når helt op til 320 grader! Det virker godt for mig i hvert fald.

        • ledsOP
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          2 months ago

          Varmer er vist bedre men så bliver timing lidt mere kritisk

          • SorteKaninA
            link
            fedilink
            arrow-up
            1
            ·
            2 months ago

            Ja jeg kender det godt, der er rimelig stor forskel på 5 minutter og 7 minutter på stålet 😬