• @UnderbroenOP
    link
    42 days ago

    Jamen jeg er ikke uenig. Samtidig tænker jeg, at det er en god idé at gøre noget.

    • @SorteKaninMA
      link
      2
      edit-2
      2 days ago

      Jo, klart. Hvorfor kan man heller ikke pålægge dem at følge vores love? Kan man ikke give bøder til Meta når de opererer i Danmark? Det må da være muligt tænker jeg men det virker som om de bare får fribillet til at ignorere loven.

      • @ArcticDagger
        link
        22 days ago

        Uden at jeg på nogen måde er på techgiganternes side, så er det vel fair nok, at de “ignorerer” lovgivning, der ikke er relevant? Så kan man selvfølgelig argumenterer for om de følger lovens ånd, men rent juridisk er der tilsyneladende ikke noget at sætte. Regeringen mener tydeligvis, at regeringen ikke har en stærk sag for ellers tænker jeg, at de havde sendt den til højesteret (eller hvilken instans, der nu håndhæver GDPR regler)

        Når alt det er sagt, så synes jeg det er fedt, hvis vi kan få endnu mere lovgivning på plads! Så bliver det bare spændende at se, hvordan et aldersforbud i praksis vil håndhævet :-)

          • @ArcticDagger
            link
            22 days ago

            Og der er det jo, at de mener, at de indgår en kontrakt, hvilket betyder, at de ikke går under databeskyttelsesloven. Hvilket så også er dèt, der åbner for, at regeringen og vores autoriteter tilsyneladende kan gå endnu hårdere efter dem. Karma, tror jeg man siger i daglig tale

            Så på den måde synes jeg ikke, at de ignorerer loven da de ikke mener den er relevant for, hvad det er de foretager sig. Om det holder i retten har jeg ingen anelse om, men jeg går ud fra at regeringen ville have afprøvet den, hvis de mente, at den ikke holdte 😄