• @NielsToft
    link
    0
    edit-2
    1 month ago

    This is my shocked face. Men lad os nu lige holde fokus på det dér mental load.

    • @Grippler
      link
      3
      edit-2
      1 month ago

      Mental load er jo ikke forbeholdt kvinder, det er i lige så høj grad noget der påvirker mænd, og det er er vigtigt at holde fokus på. Det er bare forskellige ting der giver mental load fra person til person, og ja hvilke ting det er er (stadig) meget præget at traditionelle/gammeldags kønsroller.

      Men dine kommentarer i den her tråd virker faktisk en smule hadefulde overfor kvinder.

      • @NielsToft
        link
        31 month ago

        Hadefulde? Hvordan ser du det?

        • @Grippler
          link
          2
          edit-2
          1 month ago

          Måden du formulerer dig på fremstår som om du prøver at nedspille den problematik der er på ligestillingsområdet. Måske jeg får noget andet ud af dine kommentarer end du forsøger at kommunikere, men måden du f.eks. nævner mental load på her virker som om du forsøger at latterliggøre det. På samme måde virker du til at vil klandre kvinder for ikke ar være langturrsshauffører og slamsugere, som om de jo reelt ikke ønsker ligestilling fordi de ikke er sprunget frådende på nogle voldsomt mandsdominerede og generelt socialt utiltalende job (ofte med en kultur der ikke er rummelig). Det bliver der også lidt whatabout-isme over.

          Edit: og så fremstår det her bare virkelig bittert og vredt

          Og det er selvfølgelig ikke så stort et problem at mænd ikke bliver støttet som at kvinder ikke gør. Vi kunne jo bare lade være med at være født med det dumme Y.

          • @NielsToft
            link
            21 month ago

            Jeg ved ikke om kvinder vil være langtidschauffører men jeg tvivler på at der er gjort en stor indsats for ligestillingen der, ligesom vi kan se at der ikke er sket meget på de fire nævnte uddannelser.

            Mental-load diskussionen synes jeg er enormt givende og den er med til at belyse nogle vigtige aspekter i samfundet. Men det er hot hot hot lige nu, på en måde som en opmærksomhed på “mænds ligestilling” aldrig bliver det. For det er vores skyld. Der er en arvesYnd involveret.