• @EvilCartyen
    link
    410 months ago

    Well… da jeg var udenlands i sommerferien ville jeg oprette en bruger for at ungerne kunne se et eller andet, og det kunne jeg så ikke da DR-appen viste mig en mitid-QR-kode, som jeg jo ikke kunne scanne da den blev vist på den telefon jeg skulle scanne med.

    Måske de i det mindste skulle have den grundlæggende registreringsprocess på plads inden de begynder på de her ting.

    • @TDCNOP
      link
      610 months ago

      Det største problem ved det her er at der overhovedet skal bruges MitID. Der er super personligt at logge ind med MitID og det er kun med til at udvande hvad man skal bruge sit personlige og person identificerede login til. Tænk hvis du også skulle bruge MitID for at logge på Netflix eller hotmail… Folk vil midste respekten for MitID og det bliver derefter kun nemmere at lave social engineering og få folk til at logge ind på farlige sider som scraper dine data.

    • @ArcticDagger
      link
      110 months ago

      Det er en fejl i MitID og har ikke umiddelbart noget med DR at gøre. Fejlen er i øvrigt specifikt for Firefox. Hvis du benytter en Chromium-baseret browser på telefonen, så burde det kunne lade sig gøre :-)

      • @EvilCartyen
        link
        210 months ago

        OK tak :) Hvorfor overhovedet kræve MitID? Det virker malplaceret at kræve så stærk identifikation for at kunne streame TV, det er der ikke andre tjenester der kræver.

        • @ArcticDagger
          link
          110 months ago

          Hmm… jeg tror måske det er fordi, det er en nem og ret præcis måde at afgøre om folk er en del af Danmark. F.eks. kan det være sværere med at andre metoder at afgøre om en person, der er i udlandet er udlænding eller en dansker på ferie. Men det er mest spekulation fra min side :D