Hvad jeg gør er at købe en masse flæskesteg når det er på tilbud. For ikke så lang tid siden, omkring påske, var der tilbud i lidl med flæskesteg til 30 kroner kiloet. Købte en del af dem for ingen andre var specielt interesseret, købte så en billig kødhakker i grydeguru.dk (cyklede selv derned da de er lokale), og så har jeg siden da hygget mig med at lave hakkekød herhjemme. Og flæskesvær.
Det siger vel sig selv at jeg smider flæskestegen i fryseren indtil et par dage før jeg skal hakke det.
Mht. oksekød så kan jeg ikke engang huske hvornår jeg sidst spiste det…
Jeg havde engang en kødhakker. Kunne godt lide at bruge den og fa der kom ud virkede mere frisk. Det smagte dejligt. Men jeg blev doven og køber hakket i butikken. Har også prøvet at lave skrabetatar - det var det lækreste tatar-kød jeg har prøvet!
Jeg synes at flæskestegfars smager af mindre, men jeg bruger det så også primært til retter hvor de andre ingredienser giver smagen, og ikke til at lave eksempelvis krebinetter.
Hvad jeg gør er at købe en masse flæskesteg når det er på tilbud. For ikke så lang tid siden, omkring påske, var der tilbud i lidl med flæskesteg til 30 kroner kiloet. Købte en del af dem for ingen andre var specielt interesseret, købte så en billig kødhakker i grydeguru.dk (cyklede selv derned da de er lokale), og så har jeg siden da hygget mig med at lave hakkekød herhjemme. Og flæskesvær.
Det siger vel sig selv at jeg smider flæskestegen i fryseren indtil et par dage før jeg skal hakke det.
Mht. oksekød så kan jeg ikke engang huske hvornår jeg sidst spiste det…
Synes du der er en smagsforskel på din flæskestegsfars i forhold til den grisefars man køber fra køledisken?
Har også prøvet det. Oplevede at det jeg selv hakkede smagte bedre ;)
Jeg havde engang en kødhakker. Kunne godt lide at bruge den og fa der kom ud virkede mere frisk. Det smagte dejligt. Men jeg blev doven og køber hakket i butikken. Har også prøvet at lave skrabetatar - det var det lækreste tatar-kød jeg har prøvet!
Jeg synes at flæskestegfars smager af mindre, men jeg bruger det så også primært til retter hvor de andre ingredienser giver smagen, og ikke til at lave eksempelvis krebinetter.