Jeg havde engang en kødhakker. Kunne godt lide at bruge den og fa der kom ud virkede mere frisk. Det smagte dejligt. Men jeg blev doven og køber hakket i butikken. Har også prøvet at lave skrabetatar - det var det lækreste tatar-kød jeg har prøvet!
Jeg synes at flæskestegfars smager af mindre, men jeg bruger det så også primært til retter hvor de andre ingredienser giver smagen, og ikke til at lave eksempelvis krebinetter.
Synes du der er en smagsforskel på din flæskestegsfars i forhold til den grisefars man køber fra køledisken?
Har også prøvet det. Oplevede at det jeg selv hakkede smagte bedre ;)
Jeg havde engang en kødhakker. Kunne godt lide at bruge den og fa der kom ud virkede mere frisk. Det smagte dejligt. Men jeg blev doven og køber hakket i butikken. Har også prøvet at lave skrabetatar - det var det lækreste tatar-kød jeg har prøvet!
Jeg synes at flæskestegfars smager af mindre, men jeg bruger det så også primært til retter hvor de andre ingredienser giver smagen, og ikke til at lave eksempelvis krebinetter.