• Henson
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    5 hours ago

    Meget mere fokus i folkeskolen, ikke bare teori, men også madlavningen med fokus på råvare. Så de har noget viden de kan bruge, om ikke andet når de flytter hjemmefra

    • krydret_ismaskine
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      2 hours ago

      Min mor er pensioneret folkeskolelærer, og hun siger at det var en reel kamp at undervise effektivt i hjemkundskab.

      Når budgettet til råvarer er stramt og der kun er 2x45min om ugen til undervisningen, så er det begrænset hvad man kan udrette.

      • SorteKaninMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        1
        ·
        1 hour ago

        Jeg husker min hjemkundskabsundervisning som… decideret kaotisk vil jeg sige. En stor del af problemet som jeg husker det er bare den plads det tager at tilberede mad. Det betyder at læreren tit er fysisk langt væk fra eleverne fordi eleverne ligesom er nødt til at sprede sig mere for at have plads til madlavningen. Alternativt skal man danne hold så man kan arbejde i samme køkken med flere elever men altså… det der med for mange kokke ikke?