• EySkibidiBabBab
    link
    fedilink
    arrow-up
    9
    ·
    1 day ago

    Jeg sidder med samme følelse. Jeg er ved at krumme mine tæer i stykker, over hele kødsovs-vinklen. Så må vi da lære at lave noget andet mad. Som du selv skriver, så fungere grisefars altså også ofte rigtig fint i rigtig mange retter. Hvis man føler sig rigtig vovet, kan man jo ligefrem prøve en legume i ny og næ.

    Hvor stammer den her ide om, at hvis man er dansk statsborger, så har man partout ret til skamferet bolognese med ketchup, på daglig basis? Det er så pinligt at høre på, når der er så mange andre alternativer let tilgængeligt i supermarkederne.

    Argh, undskyld hvis det blev til en små hidsig kommentar – det står mig bare langt ud af halsen. Vi er åbenbart ikke pølsedanskere længere men… kødsovsdanskere?

    • Tralle
      link
      fedilink
      arrow-up
      7
      ·
      23 hours ago

      Måske skulle vi lære folk at lave ordentligt mad i stedet.