“I Albertslund Kommune overvåger kriminolog Kasper Fisker, som er stabschef for Den Kriminalpræventive Enhed, løbende den kriminelle udvikling i området. Han betragter gadens fremtid som en yderst kompliceret sag, der under alle omstændigheder kommer til at sætte sit præg på hele hovedstadsområdet.”

“Ifølge Kasper Fisker er der kun to måder at gribe sagens kerne an på. Enten skal man gøre noget ved udbuddet af euforiserende stoffer eller efterspørgslen.”

  • @StenSaksTapir
    link
    1810 months ago

    Få lortet legaliseret og så må kommunerne hyre nogle konsulenter, der kan hjælpe rockere og bandemedlemmer med transitionen over til trafficking, rufferi, beskyttelsespenge, våbenhandel og dets lige, så de kan få dækket den tabte indkomst fra hash-salget.

    • @letraset
      link
      310 months ago

      Ja de må sgu i jobtræning, omskoling, og upskilling. Jeg er sikker på der er noget derude de kan blive gode til. En af de vertikaler du nævner må være fint.

      • @LightningHaqeem
        link
        310 months ago

        Voldsparathed er en efterspurgt egenskab i Ukraine, har jeg hørt.

  • @gloriousspearfish
    link
    210 months ago

    Med Tysklands foregående legalisering af hash tænker jeg det kun er et spørgsmål om tid før vi også kommer dertil.

    Sidst jeg læste om en undersøgelse af danskernes holdning var over halvdelen tilhænger af en form for legalisering.

    Lad os få gang i en ordning, hvor vi kan komme af med bandernes monopol på hash-markedet, og samtidig kan tage hånd om dem der er i et misbrugsforhold til det.