• KlorofylMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    3 months ago

    Den almindelige er nu også mere end rigeligt stærk til mig ;)

    • Pilon23
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      3 months ago

      Det er også nogle hidsige sataner… Jeg prøvede dem først efter de blev forbudt (fantastisk marketing strategi fra fødevarestyrelsen), og jeg synes egentligt ikke de var så slemme indtil de skulle ud igen… Læste derefter at det er normalt at spise en masse fiber sammen med dem så de ikke slår maven i stykker… Live and learn

      • KlorofylMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        3 months ago

        Spiser dem med et par smilende æg til. Det smager mega godt, og det tager toppen af chilien.

        Synes 2x er for stærk. Og så smadre den min mave fuldstændig. Har slet ikke prøvet 3x.

        • Pilon23
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          3 months ago

          Har kværnet mange poser Shin Ramyun, men Buldak harmonerer af en eller anden grund mindre godt med min mave, men den smager sgu godt. Jeg plejer at tilføje en skefuld jordnøddesmør, hakket forårsløg, og smider på doven vis et råt æg derned - det passer lige med at den når at blive kogt når nudlerne er færdige :D

          • KlorofylMA
            link
            fedilink
            arrow-up
            4
            ·
            3 months ago

            Haha det er også sådan jeg plejer at lave æggene ;) god ide med jordnøddesmør.

            Angående mave så kender jeg heller ikke andre chiliprodukter der påvirker mig så meget. Har spist stærkere mad på en thai restaurant i Roskilde uden at blive så ødelagt.

            • Pilon23
              link
              fedilink
              arrow-up
              2
              ·
              3 months ago

              Det smager lidt henad mod Tantanmen med jordnøddesmør, så hvis man er til det kan sådan en god skefuld anbefales!