Har kværnet mange poser Shin Ramyun, men Buldak harmonerer af en eller anden grund mindre godt med min mave, men den smager sgu godt. Jeg plejer at tilføje en skefuld jordnøddesmør, hakket forårsløg, og smider på doven vis et råt æg derned - det passer lige med at den når at blive kogt når nudlerne er færdige :D
Haha det er også sådan jeg plejer at lave æggene ;) god ide med jordnøddesmør.
Angående mave så kender jeg heller ikke andre chiliprodukter der påvirker mig så meget. Har spist stærkere mad på en thai restaurant i Roskilde uden at blive så ødelagt.
Har kværnet mange poser Shin Ramyun, men Buldak harmonerer af en eller anden grund mindre godt med min mave, men den smager sgu godt. Jeg plejer at tilføje en skefuld jordnøddesmør, hakket forårsløg, og smider på doven vis et råt æg derned - det passer lige med at den når at blive kogt når nudlerne er færdige :D
Haha det er også sådan jeg plejer at lave æggene ;) god ide med jordnøddesmør.
Angående mave så kender jeg heller ikke andre chiliprodukter der påvirker mig så meget. Har spist stærkere mad på en thai restaurant i Roskilde uden at blive så ødelagt.
Det smager lidt henad mod Tantanmen med jordnøddesmør, så hvis man er til det kan sådan en god skefuld anbefales!