Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk indimellem af botten hver mandag kl. 7 13:30, hvis intet er forkert . Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @KlorofylM
    link
    99 days ago

    Har været i operaen og set en moderne fortolkning af Tryllefløjten. Musikken var god, opsætningen var mega kedelig. Det er første gang jeg oplever en opera. Jeg er ikke afskrækket, men næste gang foretrække jeg en mindre og mere intim koncert i fx en kirke frem for et stort koncertsted. Kunne forestille mig at akutikkken i en kirke vil gøre det rigtig godt for operaen og de klassiske instrumenter. Omvendt synes jeg forstærkning ikke nødvendigvis gør noget godt for lyden.

  • @SorteKaninMA
    link
    79 days ago

    Fik min kone til at spille Outer Wilds. Det er sådan et mysteriespil så man kan kun rigtig spille det 1 gang. Så den eneste måde jeg kunne opleve det igen var ved at se hende spille det. Det endte med at hun ikke var så god til/glad for at flyve rundt i rumskib så den del klarede jeg, men det var faktisk også en meget hyggelig måde at spille sammen på.

    Spillet er forresten formidabelt, helt klart i mine top 5 nogensinde.

  • @farsinuce
    link
    6
    edit-2
    9 days ago

    Har hørt en masse Stjerner & Striber og Genstart podcast op til EP-valget på vej til og fra arbejde - fortsat uden forsinkelse takket være @dolle@feddit.dk’s DRpodcast.nu

    Tog også pokkers lang tid at få en Custom GPT op at køre. Fik en reaktion fra Nikolaj Sonne 🤩

    Twitter reply

  • @President_PyrusOPM
    link
    69 days ago

    Jeg har naturligvis fulgt med i valgaftenen på TV i aftes, og så tror jeg at jeg vil fyre op under Kerbal Space Program senere!

    • @SorteKaninMA
      link
      4
      edit-2
      9 days ago

      Tilbage til 1’eren med mods der laver den pænere end 2’eren? Gætter jeg rigtigt? :D

      • @President_PyrusOPM
        link
        49 days ago

        Jeg fik aldrig købt 2’eren da den efter min mening var for dyr til early access, og projektet virkede vildt dårligt ledet, så jeg havde ikke rigtig tillid til dem. Så i dag er jeg yderst tilfreds med at have sparet de 50 euro. Så ja, det bliver 1’eren (selvom jeg synes det er mere rigtigt bare at sige KSP), og nok med nogle mods ja.

        • @SorteKaninMA
          link
          59 days ago

          Ja, jeg skulle aldrig have faldet i… Jeg plejer ellers aldrig at købe early access men lige her ville jeg gerne prøve at støtte udvikleren så de kunne få det gjort bedre og færdigt. Det skete så ikke… suk. Heldigvis er KSP stadig et godt spil uden en 2’er!

          • @President_PyrusOPM
            link
            49 days ago

            Kerbal Space Program (1) og Factorio er to af de ganske få spil jeg har købt i early access, og der har jeg haft ovenud gode oplevelser og har fået rigtig mange spiltimer for pengene. Men da jeg købte dem var de også allerede så langt henne, at jeg allerede ved købet fik et rigtig godt produkt. Det kunne man jo ikke ligefrem sige om KSP2. Sidste sommer opgraderede jeg dog fra GTX 1070 til RTX 4070 i forventning om at spille KSP2 på det, så det blev alligevel en halvdyr omgang for mig. At jeg så nok alligevel havde opgraderet er en anden sag ;)

  • @Pilon23
    link
    39 days ago

    PSA: jeg fik 3 måneders Xbox game pass gratis fordi jeg har et Nvidia kort. Man kan få det i GeForce experience appen. Hundredevis af spil derinde.

    Indtil videre har jeg kun nået at spille lidt Against the Storm og Diablo 4. Er helt vild med dybden i AtS. Selv efter 15-20 timers spilletid var jeg ved at tabe i en tutorial, og hvert spil føles unikt