• @CrateDane
    link
    716 days ago

    Fokus på et parti der er kendt for at begå svindel med EU-midler er ikke unfair, det er fuldt ud berettiget. Det er typisk at det er de største svindlere der råber højest om problemet, og så bliver fornærmede når de bliver kigget efter i sømmene.

      • @CrateDane
        link
        316 days ago

        Han blev dømt, og derefter frikendt på et ekstremt tvivlsomt grundlag.

        • @President_PyrusM
          link
          -116 days ago

          Han blev da dømt af en dommer, hvis upartiskhed kunne blive sået tvivl om, og så senere frikendt da sagen gik om i byretten. Og desuden stiller Messerschmidt ikke op, så jeg synes personligt ikke det er relevant uanset hvad.

          • @Underbroen
            link
            516 days ago

            Det er vel relevant, at det er et parti, som har et yderst tvivlsomt forhold til gennemsigtighed og ærlighed ifht. brug af midler?

            Ifht. Messerschmidt var EUs svindelenhed Olaf ikke i tvivl om hans og DFs skyld. Og han blev i høj grad frikendt på et tvivlsomt grundlag (partisk dommer til trods) efter at have forhalet sagen i det uendelige.

  • @Underbroen
    link
    516 days ago

    Jeg blev så træt, da jeg hørte Morten Løkkegaard udtale sig om blyantspenge i går:

    Når vi vælger at sige, at vi ikke lægger det offentligt frem, så er det fordi, at det her handler ikke om at selvangive overfor dig, TV Avisen eller overfor dagbladene. Det handler om, at vi overholder reglerne, siger Morten Løkkegaard. […]hvis vi begynder med det her, og sætter det her kæmpe system i gang, hvor vi skal til at administrere det og revidere og have alle mulige eksterne folk, inklusive pressen, til at sidde og kigge det her efter, så har vi skabt et kæmpe ekstra bøvl.

    Jamen hvis det drejer sig om at undgå bøvl er jeg da også færdig med at selvangive og dokumentere mine indkomster og fradrag, jeg overholder jo reglerne. Jeg kan ikke forstå, at det overhovedet skal være et spørgsmål: selvfølgelig skal alt i forhold til politikernes indtægter være gennemsigtigt og “offentlighedsloven” skal rulles tilbage.