Er netop kommet hjem fra ferie hvor vi kørte til Holland gennem Tyskland, og det er jo helt deprimerende at komme tilbage til danske motorveje.

Er især fan af at man blinker tidligere i Tyskland, mere som en erklæring om at man vil skifte bane når det er muligt end “nu drejer jeg”.

Var bare et rant men er der overhovedet nogen der foretrækker den kultur der er på danske motorveje i forhold til de tyske?

    • @VonReposti
      link
      51 year ago

      Problemet opstår når man blinker så sent at en bilist som er blevet overset ikke kan nå at reagere. Jeg synes ofte jeg ser folk signalere på et tidspunkt hvor det egentlig kunne være lige meget i sidste ende.

  • @EvilCartyen@lemmy.world
    link
    fedilink
    51 year ago

    Jeg bliver specielt sindssyg af at folk trækker ud foran mig så jeg må bremse ned. Så vent dog til du kan trække ud uden at genere dem der kommer bagfra.

    Det sker nok hvert femte minut i Danmark, mens det skete 3 gange på 11 timer gennem Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

    • Kresten
      link
      11 year ago

      Bliver syg i hovedet af folk der ikke kan respektere min 'intims’sfære. Jeg kan jo slet ikke nå at reagere, hvis der kun er 1 meter imellem os.

  • @VonReposti
    link
    41 year ago

    Til gengæld har du ikke lyst til at dele landevej med en tysker. Hvad de har af køreegenskaber på motorvej, mangler de på landevej.

  • Meldrik
    link
    fedilink
    21 year ago

    Det er altid en fryd at køre på den Tyske motorvej.

  • @SorteKaninMA
    link
    21 year ago

    Jeg kører ikke meget så jeg er lidt uvidende, men hvordan kan det være måden at køre på er anderledes? Hvad er det ved tyske motorveje der får folk til at køre bedre? Har de bedre køreuddannelse eller noget?

    • VådFisk
      link
      71 year ago

      God kørestil smitter. Problemet er at dårlig kørestil også smitter. Det er kørelseskulturen der er anderledes

  • Kristho
    link
    fedilink
    21 year ago

    Det er skørt så meget rarere det er at køre på autobahn frem for dansk motorvej! Og så at skifte over på den italienske autostrada er så igen en helt 3. oplevelse 😅

  • @leds
    link
    11 year ago

    Jeg tror lov i Tyskland er faktisk tre blink før du skifter vognbane.