• ✂⚋⚋⚋⚋ clb92 ⚋⚋
    link
    65 months ago

    Så skal de godt nok også til at tage sig sammen med alle de aflysninger og forsinkelser. Det er efterhånden mere end 50% af de tog jeg kører med dagligt, der er forsinket, om det så er 3 minutter eller 20 minutter.

    • @SorteKaninOPMA
      link
      25 months ago

      Men statistisk set, er vi ikke ret gode i Danmark til at have offentlig transport der kører til tiden? Desværre er vi nok også bare gode til at brokke os selvom vi har det så godt i Danmark.

      • @drkt
        link
        5
        edit-2
        5 months ago

        deleted by creator

        • @SorteKaninOPMA
          link
          45 months ago

          Det kan der godt være noget om. Gad godt se statistik på det.

      • ✂⚋⚋⚋⚋ clb92 ⚋⚋
        link
        35 months ago

        Selvfølgelig kommer det an på, hvor man sætter baren. Tjo, der kører mere end to passagertog om ugen, og det er helt uhørt, at de er 12+ timer forsinket, så hvis man ser på det på den måde, så går det da helt fantastisk.

        Jeg har bare kørt med tog dagligt de seneste 13 år nu, og jeg synes, DSB bliver dårligere og dårligere, i hvert fald her hvor jeg bor. Det har været helt skidt det seneste års tid.

        Sidste år var jeg i Japan, og der har de godt nok styr på deres tog!

        • @farsinuce
          link
          65 months ago

          Det japanske tog- og metrosystem er så fantastisk lækkert at rejse med. Jeg kunne vitterligt stille mit ur efter toget. I de to uger, min hustru og jeg besøgte landet, rejste vi dagligt med offentlig transport, og den værste forsinkelse, vi oplevede med deres tog, var +5 sekunder over tid.

          (Det skal dog nævnes, at vi ikke rejste i myldretiden, så det kan jeg ikke sige noget om)

  • @cosmicrookie@lemmy.world
    link
    fedilink
    65 months ago

    Der bliver skåret ned i antal ruter (her ude på landet) og der køres færre afgange mens der samtidigt bliver skruet op for prisen. Man skulle næsten tro at det er resultatet af lobyisme…

  • king_link1
    cake
    link
    55 months ago

    Jeg er godt nok ked af DSB’s kommentar at folk ikke er så bekymret over prisen. Fordi alle de meningsmålinger jeg har set der er den største udfordring at det er for dyrt

  • @TDCN
    link
    25 months ago

    Hvis ikke det er fordi jeg snart flytter tættere på mit arbejde så ville min daglige tur frem og tilbage koste 73kr ca 4 dage om ugen. Eller rundt regent omkring 1200 kr om måneden. Det tager en time hver vej med metro og s-tog. Egentlig en okay tur men prisen er simpelthen blevet for dyr. Et månedskort er ikke en gang billiger med mindre jeg vitterligt køre hver eneste dag uden undtagelse.

  • ✂⚋⚋⚋⚋ clb92 ⚋⚋
    link
    25 months ago

    Min pris med personligt Rejsekort (og højeste rabattrin vest for Storebælt) er på min daglige tur (1 stop) steget med knap 17%, fra 14,40 til 16,79 kroner.