• @ArcticDaggerOP
    link
    117 months ago

    Og med en klasse kommentar fra lektor og mandeforsker ved Roskilde Universitet Kenneth Reinicke

    • Når man har et system, hvor barslen forsvinder, hvis man ikke tager den som mand, vil man jo fremstå som idiot, hvis ikke man tager den, siger han til Ritzau.
    • @Junkers_Klunker@lemmy.world
      link
      fedilink
      137 months ago

      Jeg glæder mig til at den kultur også rammer metalarbejderne, for en af mine kolleger udtalte “er du homo eller under tøflen siden du tager barsel?” Til en anden kollega da han blev far for første gang 🤦 og nej det var ikke en joke 🤷

      • @EvilCartyen
        link
        117 months ago

        De skal vel bare have igen, fik nogenlunde samme spørgsmål fra en salgschef da jeg tog 3 mdr.

        Det ver før loven, men jeg sagde bare til ham at jeg havde ondt af sådan nogle stenaldermænd der ikke turde involvere sig i deres børns liv og aldrig fik et tæt forhold til dem. Og at jeg godt vidste det var usædvanligt men jeg kan simpelthen godt lide min kone og mine børn og vil gerne være sammen med dem.

      • @DreadPotato@sopuli.xyz
        link
        fedilink
        9
        edit-2
        7 months ago

        Den type mennesker burde simpelthen sendes ud på røv og albuer, de bidrager til et elendigt arbejdsmiljø. Ingen seriøs arbejdsplads bør tolerere den slags opførsel, hvis en medarbejder ikke kan opføre sig ordenligt må de væk.

        Men ja, den tone er også regerende blandt vores ansatte med håndværker-baggrund, og ledelsen her forholder sig passivt og trækker bare lidt på skulderen når det påpeges…“sådan er de jo bare”

        • @Junkers_Klunker@lemmy.world
          link
          fedilink
          57 months ago

          Ja sådan er det desværre inde for den branche, i hvert fald ude på skibsværfterne. Men vi andre griner bare af de stakler, for der er jo en grund til at konen forlod dem og børnene ikke gider at se dem 🤷

          • @DreadPotato@sopuli.xyz
            link
            fedilink
            67 months ago

            Jah det kan man sige, og hvis de holdt det for sig selv i stedet for at sprede det så ville det også være fint nok. Men det er et problem når de ytrer den slags og forsøger at udskamme dem som f.eks. går op i deres familie.

            • @Junkers_Klunker@lemmy.world
              link
              fedilink
              47 months ago

              Jojo bestemt jeg er på ingen måde uenig, men skibsværfterne, i hvert fald Lindø, fungerer stadig som tilbage i 50’erne og tiltrækker derfor også folk med den tids holdninger.

  • @SorteKaninMA
    link
    87 months ago

    Altid godt med positive nyheder

  • @TDCN
    link
    67 months ago

    Fedt. Endelig en lov som ser ud til at virke helt efter hensigten på en positiv måde.