Edit: tekst flyttet til kommentar

  • @MildlyArdvarkOP
    link
    77 months ago

    Så jeg håber, at man vil tage de helt store briller på og se på, hvad der er årsagen til, at mange bruger det, frem for kun at se på problemet i sig selv, siger Jacob Weil.

    Men det gjorde man ikke. Godnat og sov godt!

    Hvorfor får jeg bare sådan en fornemmelse af, at det med opium bare er endnu et symptom på, hvor fucked vores ungdom er og hvor lidt der bliver gjort ved det?

    • @dolle
      link
      5
      edit-2
      7 months ago

      3, 2, 1… https://www.dr.dk/nyheder/indland/morfin-finten-holder-pusherne-i-gang-politikere-kraever-hoejere-straf-salg-af

      “HøJeRE strAfFe!!!1111”

      Hvis man bliver taget med mindre end 3.000 smertestillende lægemidler, kan man derfor i nogle tilfælde slippe med en bøde. Men det er ikke godt nok, mener Maria Durhuus, misbrugsordfører i Socialdemokratiet.

      • Jeg bliver så vred over at vide, at voksne mennesker leverer den her type stoffer til unge. Det kan godt være, at man tænker, at hårde straffe ikke virker. Men det er et spor, vi bliver nødt til at gå ned af.

      Jesus fucking christ, mange af dem der sælger er jo selv i problemer, hjælper det at smide dem i fængsel? Tag nu et ansvar. Misbrugsproblemer er et socialt problem, ikke et justitsproblem.

      • @dybber
        link
        47 months ago

        “Eksperterne siger vi skal gøre X, men folk hjemme i sofaen der kun læser overskrifter tror symbolpolitik Y hjælper, så må vi hellere gå med løsning Y.”

        Dansk politik i en nøddeskal.

      • @SorteKaninMA
        link
        37 months ago

        Det kan godt være, at man tænker, at hårde straffe ikke virker. Men det er et spor, vi bliver nødt til at gå ned af.

        “Det virker ikke, så det bliver vi nødt til.” Hvad er det for en logik? Det giver jo ingen mening